Paylaşmak istedim kaylık ve midyelik bir alanda avlanıyorsanız aslında yem aygınızın altında , hemen simdi hepiniz midyeleri düsündünüz degilmi hayır midyeler değil genelde kayalara tutunmuş midyelerin altındaki çamurumsu tortu tanbakasında bulunan ve boru kurdu dedigimiz canlının aynısı olan fakat bunlar yasam sartlarının agırlıgındanmı bilmem daha dayanıklı olan biz ona kaya kurdu diyoruz bir canlı var tavsiye ederim denizde daha dayanıklı ve balığın affı yok tabi balık varsa nasıl çıkaracaksınız onuda yazayım kadın çorabından küçük bir kepce yaparsın ve sıpatula ile midyeli alanı kazıyıp suyun içinde serbestce çalkalarsın cıkan camurlu su ve midye parcalarının içinden çıkar ve kıyıya doğru yüzer sende yakalarsın ,hadi rasgele
Öncelikle hoşgeldiniz Engin bey.Tanışalım kısmından bir konu açsaydınız hep birlikte arkadaşlarla hoşgeldiniz deseydik.Birde bu kaya kurdunun bir fotoğrafı varsa çok seviniriz.
Imza ayarlariniza nerden katildiginizi ve dogum tarihini de yazarsaniz , hitapta kusur etmemis oluruz. Ailemize hosgeldiniz. Guzel bilgilerle dolu paylasiminiz icin tesekkurler.
Kayalardan Midye çıkartırıken yem bulamadığım zamanlarda görmüştüm benzer şeyler fakat denemek aklıma gelmemişti...Paylaşım için teşekkürler...
küçük kurtcuk seklınde ve cok hızlımı eyer oysa gordum ama denemedım denıcem bılgınız ıcın tesekkürler