ellerinize sağlık, bende yeni başlayacağm at-çek'e bu nedenle bir sorum olacak. Bulunduğum sahil, küçük bir dere akıntısı mevcut ve 10 mt sonra boyu aşan derinliği olan , ne sığ ne de hemen derinleşen bir sahil. GES ile mi başlamalıyım sizce?yardımlarınız için teşekkürler
Ges su üstü olduğu için sığ yerlerde avantaj sağlar fakat derinlik var diye kullnılamaz diye bir şey söz konusu değil. Anladığım kadarıyla meranız için dalarlı sahteler kullanılabilir 0-1.5m arası dalarlı sahteleri rahatlıkla kullanabileceğinizi düşünüyorum. Bir örnek vermek gerekirse maxrap sahteleri deneyebilirsiniz rastgelsin.reeling
Çok teşekkür ederim. Bu haftasonu ilk defa SHIMANO EXSENCE SILENT ASSASSIN 99F denedim. ama birşey alamadım. Bakalım denemeye devam edeceğim. Zıpkınla levrek alınan yerde oltayla da alınır diye tahmin ediyorm.
gerçekten çok yararlı bilgiler mevcut, çalışma için teşekkürler, şimdi bizler için güzel mera bulmaya geldi,
ben sizlere teşekkür ederim umarım işinize yarar ve bu bilgiler sayesinde güzel avlaklar edinirsiniz bizde raporlarınızı keyifle okuruz rastgelsin.
merhablar elimde aşağıdaki rapala var bir arkadaşımdan edindim 1 tane daha alıcam. fakat püf noktasını çözemedim rapalada parlak olanlarmı daha çok iş görmektedir. ufakta olsa bilgi alabilirsem sevinirim. hazır ay sonu gibi boğaza lüfer giricek hızla kaçırmayalım. avlak var ama tecrübe olmadığından bişey yapamıyoruz elimdeki rapala budur.
Strike pro sp serisi sahtelerden. Yüzüşü çok güzeldir. Renk olarak tavsiyeler gelecektir. Rastgelsin.
Levent bey lüfer için biraz daha hologramlı sahtelerin daha iyi iş yaptığını düşünmekteyim bunun hariçinde lüferin aksiyonu iyi bir sahteyi görmesi saldırması için yeterli kanatindeyim. Ben hologramlı beyaz,gri ve mavi tonlu sahteleri daha çok tercih ediyorum. Rast gelsin.reeling
Hocam tek kelime ile harika bilgiler paylaşmışsınız. At çek konusunda benim gibi acemi olanlar için oldukca güzel bilgiler olmuş
Ben teşekkür ederim Mustafa ağbey. Bütçenizi belirtir iseniz daha net yardımcı olabilirim fakat orta seviye kamış önermek gerekir ise Şuan kullandığım Shimano scmitar 2.70 10-35 aksiyonlu kamış ile zaman zaman deneme fırsatı bulduğum beğendim okuma v-system 2.70 yada 3.00 10-40 aksiyonlu kamışları önerebilirim. Avlandığınız bölgede hareket imkanınız kısıtlı ise 2.40 ta tercih edilebilir fakat erim farkediyor.
Merhabalar Benim sizlere bir sorum olacak bir mera düşünün taslik ve yavas yavas derinlesiyor yani taslik bir plaj ayrica asiri derecede irili ufakli kefal ve kaya baligi olan bir mera burada geve ve gunduz levrege denicem sizce verimli bir yer olma sansi nedir ?