Kiyidan ilk TROFEM :)

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında KULL64 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. mınık

mınık hüseyin

Favori Kamış:
    d.a.m
    Favori Makine:
    daıwa
    En İyi Avı:
    lüfer
    meraba akıf bey kadıkoy yeldegırmenındemı oturuyorsunuz sıma yabancı degılde ıyı aksamlar

2. turty

turty turan

Favori Kamış:
    FOX HORİZON SFD
    Favori Makine:
    FOX STRATOS FS 12000 MAG
    En İyi Avı:
    TROFE SAZAN 39.50 :) nasipse
    tebrikler çok güzel bir av olmuş anlatım içinde ayrı bir bravo çok güzel bir anlatım sanki bende bi 3 5 kiloluk çekmiş gibi oldum :))

3. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Tesekkurler Akif Abicim.Insallah sanada nasip olur boyle canavarlar ;)

Evet,yatili ava gittim.Birkac orta boy balik tuttum ama raporlamaya gerek duymadim.Cunku uzuntum cok buyuk.Oyle bir baligi kacirdimki (gece yarisi ve kalamar kullanarak) Yeminle soyluyorum 15-20 dakika ugrastim ama yorulmak bilmedi.Tas gibi takim ve misina kayalara surtune surtune koptu gitti.Arkadaslarimin eli ayagina dolasti resmen.Hani balik avi belgesellerinde olur ya : kalama cildirir,kamis iki buklum olur...iste aynen oyleydi.uzun ve canavar gibi kamisim iki buklum oldu,kalama cildirdi,balik yorulmak bilmedi ve onumdeki dev kayalara misina surtune surtune patladi.Oldugum yere yigildim kaldim ; hem yorgunluktan hem uzuntuden,sonra hirsimdan agladim.Evet agladim.Omuzlarimin yorgunlugu ve titreyisi uzun zaman gecmedi.Cunku dusunsenize ; up uzun kamis,agir bir makina,gecenin bir yarisi,sadece ay isigi,gok gurlemeleri,ciseleyen yagmur,dalgalarin korkunc sesi,kayalardan dusup olum tehlikesi yada sakat kalma tehlikesi ile 15-20 dakika tehlikeli kayalarin uzerinde mucadele vermek nasil birseydir.Tum bu etkenlerle birlikte uzun zaman mucadelemi verdim.Ama olmadi.Kayalar bana musade etmedi.Sanirim sadece gozunuzu kapatip dusunmeniz yeterli olur bu duyguyu,hirsi,olayi anlamaniz icin.
    Cok uzgunum,cok.Eger o dev kaya olmasaydi,o balikla olan mucadelemden galip cikacagima cok cok emindim.Cok uzgunum sizlerle o dev yaratigi paylasamadigim icin.Belkide rekorumu kiracaktim...Ama olmadi.Saglik olsun.Aklima geldikce icimde firtinalar kopuyor.Yapacak birsey yok.Aslinda hikaye cok uzun.Oraya varis asamasinda cektigimiz zorluklar,su seviyesinin tehlikeli bir sekilde yukselmesi ve bizi oraya hapis etmesi felan....Ama hic gerek yok anlatmaya uzun uzun.
    Rastgele...

Tesekkurler.Raporlarda en onem verdigim noktalardan biride okuyana o an'i yasatabilmek.Yaptigim hatayi sanki okuyan yapmis gibi animsatmak,yada yapilan dogruyu,yada o sevinci,uzuntuyu,herneyse ;)
    Rastgele ;) :)

4. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Emrah süper daha güzellerine rasgele inşallah.

5. bilent yıldırım

bilent yıldırım bilent yildırim

ooooo,süper balık, tebrikler kardeş

6. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Alico Abicim.Actigim konuya yorum yazman beni memnun etti,sevindim.Tesekkurler.Insallah sanada rastgele Abicim...

Bilent Abi tesekkur ederim...Senin avlarininda massallahi var.Bende senin avlari takip ediyorum.Rastgele carpangels ;) :)

7. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

emrah abicim trofen süper valla :) kaçan balıkta büyükmüş onuda yakalarsın inşallah dahada büyükleri gelir inşallah konuyu sana itef ediyorum demişin :)
    gerçekten o gün yazdığım mesajı hatırlıyorum kısmetin hepsi birikip topluca gelmiş ne güzel :D yeterki sabret sebepleri yerine getir o gelecektir inşallah abicim rastgele :D :D

8. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    Tebrik ederim. Konuyu yeni gördüm Balık gerçekten güzelmiş. Nasıldır lezzeti falan bilemem ama görüntüsü bi hayli heybetli duruyor. Bir dahaki raporunda daha büyüklerini görmek dileğiyle..

9. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Tesekkurler Huseyin Abicim.Senin icine dogmustu sanki :D
    Ama bu avdan sonraki gittigim avda cok ama cok buyuk bir tane kacirdim maalesef.Onunda hikayesini birkac mesaj ondesinde gorebilirsin.Ekstra konu acmaya gerek yokyu :) Olan oldu iste.... Halen icim aciyor.
    Rastgele...

Tesekkurler.Evet heybetli,hakikaten heybetli bir balik.Insallah Serhat kardesim,insallah daha daha buyukleri yakinlarda.
    Rastgele...

10. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    OoOOoooo Çok güzel balıklar bunlar Çok Fena duruyorlar Tebrik ederim kıyıdan denizde balık çekmesi nasıl bir tattır merak ediyorum doğusu
    Rastgele

11. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Sezai kardesim.Oncelikle tesekkur ederim.
    Kesinlikle inan ki kiyidan tuzlu su avi bambaska birsey.
    Anlatmak kesinlikle yetersiz kalir yasamadiktan sonra.
    Ozellikle surfcasting ile buyuk bir baligi cekmek tipki ruyalardaki gibi.Dusunsene uzun zaman ugrasiyorsun ve baligi uzak mesafeden kiyiya cikariyosun.Sadece bunu dusunsen biraz anlarsin belki.Eger birgun firsat bulursan denemeni tavsiye ederim.Bende birkac ay once basladim surfcasting e.Ilk baslarda tuttuklarim kucuktu.Cogu suya geri dondu.Fakat sonralari avlaklarimi tanidikca avlarda,ekipmanlarda buyudu.
    Rastgele...

12. LoneLy95

LoneLy95 Mert

vallahi Cobianın maşllahı var daha nice güzel avlara :)

13. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Tesekkur ederim Mert.Ben inaniyorumki sen ve senin gibi bilincli bir nesil varoldukca buyuk baliklarda varolacak ve tutacaksiniz insallah.
    Rastgele...

14. sehzadem82

sehzadem82 H Barış KEDELEŞ

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    Yakışır dostuma ;

Yalnız korktum ben o balıktan :) Kaçırdığın balık içinde gerçekten üzüldüm ne bileyim o kadar güzen anlatmışsın ki olayı ben kılıçbalığı falan çekersin diye düşündüm. Eh en yapalım bizde bu hafta sonu şöyle anlı şanlı bir foto çektirecez artık :)

15. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Tesekkurler ...
    Yok ! Kilic degildi vallahi :D
    Kiyidan kilic ancak ruyalarda olur heralde :D
    Ama emin ol cok buyuktu :)
    Neyse.O denli buyuk olmasaydi kaciracagimi sanmiyorum.Ama yapacak birsey yok :)
    Rastgele...

16. sehzadem82

sehzadem82 H Barış KEDELEŞ

Favori Kamış:
    AlbaStar
    En İyi Avı:
    4 Kg Sazan
    Ben 6. hissime güvenirim yakın zamanda senin o kaçan balığı kaçtığına pişman edeceğini hissediyorum...
    Bol şans.:cool:

17. Erkan Köroğlu

Erkan Köroğlu erkan

tebrikler güzel av olmuş daha iyileri rast gelir umarım..

18. zavullu

zavullu Soner

Favori Kamış:
    Alba star
    Favori Makine:
    Okuma Longbow
    En İyi Avı:
    47 cm Zargana,28 cm Kefal
    Tebrikler güzel av....Avlak neresi hemşerim :)

19. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Ellerine sağlık Emrah avın çok güzel olmuş. Her geçen gün Trofelerin artması dileğiyle...

20. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Sehzadem ! :) :) :)
    Agzindan bal damliyor bal bal bal.Bu avimi Atakule Team dan Huseyin Abi hissetmisti. :D Bundan sonraki canavari Rifat Abi ve sen hissettin :D
    Eeee...Hadi bakalim,hayirlisiyla beraber Rastgele diyelim :D ;)
    Artik kacirdigim dev canavarlarin sayisi artti.Bunun icin orgu misina kullanma karari aldim.Ve Power Pro kadar kaliteli (belkide ondan daha saglam) bir misina buldum ve siparisi en gec 1-2 gun icinde verecegim.Ama elime ulasmasi 1-1.5 ay surecek.Olsun.Bekledigime degecek bir urun.
    Rastgele...

Bende senin icin ayni guzel dilekleri umarim.
    Rastgele ;)

Avlak yeri bildirmeyecegim :D
    Heheh :) Hemde gittigim yeri isim olarak ben bile bilmiyorum :D Bir plajin kiyisi iste.Ama devamli gittigimiz yer.
    Rastgele...

Umarim ;) Raastgele ;) :)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.