Değerli Balıkavı.net üyeleri Balık av malzemeleri satılan siteler olsun dükkanlar olsun sürekli bu sahte balıklardan görüyorum inceliyorum ve sürekli satın almak istiyorum ama her defasında kendimi frenliyorum almamak için sebep ise şu;Tekne veya Kayıkla avlanma gibi bir seçeneğim yok anca sadece kıyıdan denizde balık avlama imkanım var ve sahte balıklardan alsam bu ne kadar etkili olur daha doğrusu etkili mi bu yem kıyıdan avlanmada deneyen ustalar muhakkak vardır Kocaeli/Eskihisar/Darıca sahillerinde bölge olarak
Kıyıdan kullanacağınız sahtenin ağırlığına göre yapacağınız spin takım ve sahteler ile yapacağınız avlarla levrek, lüfer hatta kofana bile avlamanız mümkün. Ama kendi için oldukça uzun bir konudur. O yüzden site içinde yapacağınız aralamalar ile bir sonuca ulaşacağınıza eminim. Gene kafanızda soru işaretleri kalırsa seve seve cevaplarız.
Erhan kardeşim oralarda balık varsa kıyıdan haber ver de biz de gelelim..Alacağın sahte balıktan önce bana kalırsa bölgede bu türde avlanan var mı? Bir incele sonra ne tür sahte balıklar kullanıyorlar bunları da araştırdıktan sonra alım işine gir yoksa bol miktarda depo yaparsın ve bir çoğuda iş görmez...
Violinist Abi kullanan hiç görmedim belki sitede üyelerimizden belki vardır diye yazmıştım depo yapmak değil de bir iki tane alıp denemek lazım çünkü kullanan arkadaşların abilerin denizinde olan balık muhakkak Marmara denizinde bulunur tabi kıyıda bulunur mu o bir muamma
ben mersinde denizde kıyıdan sahte ile at çek yapıyorum ama nafile balık tutamadım. yaz kış kıyıdan at çek yapanlarıda seyrettim, binlerce kez attılar o sahteleri ama bir kere olsun görmedim balık tuttuklarını, oynayıp duruyoruz bu oyuncaklarla o kadar. görenler veya tutanlar varsa bilemem