süperdi Bu levrek balığını tutmak için belkide 30 - 40 tane sahte almıştım kullanma şansım olmamıştı ama bendekilerden biriyle yakalanmış olması beni birkat daha heyacanlandırdı Süperdi gerçekten
Gercekten muthis bir levrek Eray Bey, hey maasallah! Tebrik ediyorum.Videonuzun guzelligi, gururunuz, takim bilgileri de cok yakismis. Umarim hep boylesi avlara rast gelirsiniz. Sayenizde biz de tutmus kadar olduk. Sevgiyle, saygiyla ,saglicakla kaliniz.
valllahı tebrikler hayatımda bır tk levrek kaldı yakalamk ıstdıgım hele su vıdeoyu ızledım allah dıyorum baska bırsey demıyıyorum afıyet olsun
Sevgili Hüseyin,güzellikleri yakaladıkca paylaşmak,az da olsa bilgilerimizi arkadaşlara aktarabiliyorsak ne mutlu bizlere.Selamlar.
Eray abi koç (ları) önce Salih abinin bilgisayarında gördüm, şimdi burada birini tekrar seyredince sizin neden Karadenizin yüz akı ekip olduğunuzu bir kez daha anladım. Abiciğim tebrikler ve detaylı paylaşımlar için teşekkürler.
Yakup hocam,bizler fazla katılımcı olamıyoruz foruma,fakat bazı kareleride yakaladımı arkadaşlarla paylaşalım istiyoruz.Bunlar güzel görüntüler işallah daha iyi cekimler yaparız.
Eray abi helal olsun sana . Gerçekten hedeflediğiniz balığı er yada geç yakalıyorsunuz.Salih abi bu aralar boş çekmiyordur umarım. Ben bu videoyu seyrettikten sonra nerede yanlış yaptığımı anladım.Demekki deniz kudurmuşken denemeler yapmak gerekiyormuş.Oysaki ben hep sakin havalarda denemelerde bulunmuştum. Tekrar tebrikler,ellerinize sağlık.
Eray abi tebrikler. Resmen ağzım açık izledim videoyu. Süper birşeymiş. Maşallah. Ellerine sağlık Rasgele