Sağolasın Namık.Paylaştıkca çok şeyler öğreniyoruz.Forumlardaki bilgileri değerlendirerek malzeme ceşitlerimizi arttırdık.Bu arada teknik bilgilerimiz dahada gelişti.Vicdan muhasebesini daha iyi yapar olduk. Selamlar.
Yeni bir üye olarak bu video yu seyretmekten müthiş zevk aldım. Tekne arkasından kaşıkla avlanmışlığım var ama karadan yakalayan birisini görmek beni yanımda yem bulunmadığı zamanlarda da balık avlamaya teşfik etti. Kalamar için vardı ama en kısa sürede önerdiğiniz rapalalardan alacağım. Tebrik ederim
Mrb bu resimdeki balık yo-zuri popper değil hydro tiger modelidir. sizden ricam resimdeki ilemi yakaladınız yoksa yo-zuri poppermi ?
izmir-mordogan liman içinde tekneyle sırtı yaparak çok levrek yakaladım ama bu sizin karadan yaptıgınız avı çok keyifle izledim...harika bir levrek ve harika bir av..paylaşımlarınızla kattıgınız keyif için çok teşekkürler..devamının dahada iyi olması dilegiyle
iki limandada sırtı yapılabiliyo..S.G.nin izni var..ve ikisindede güzel levrekler alınıyo..hatta sezon başladıbile..şimdilik daha soguklar başlamadıgı için,kilo civarı levrolarla idare ediyoruz..dondurucu soguklar başladıgında liman içi,4,5 kg.lik levrolarla doluyo..gerisini artık sen hayal et...(bu arada sanki tanışıyoruz gibi geldi bana..)