Arkadaşlar, Geçen sene Ağustos'ta İstanbul Kandilli'de çapariyle palamut tutmuştuk. Bu sene var mı acaba, kıyıdan çapariyle palamut çıkan yerler ?? Rastgele!! Faysal
Bana dün telefon geldi. Tekne ile tek tük Palamut alıyorlarmış. 10-15 gün içerisinde bollaşır kıyı ile ilgili bilgim yok ama açıkta balık varmış.
offf konusu bile heyecanlandırdı beni geçen sene bu zamanlar yakalamıştık ilk balıkları inşallah bu senede bol olur çoook özledim çooook palamut yakalamayı!!!!
hala yok mu palamutu gören veya duyan acayip çok özledim valla nerde kaldı bu balık oynakları gözükmeye başlamış açıklarda ama kıyıda hala yok. ah geçen sene ahhhhh!!!
Deneme Arkadaşlar ben salı günü sabah saat 7 den 8 30 kadar palamut burnundan deneme yaptım su üstü orta su ve dip olarak epey uğraştım ama tık yok sanırım 15 gün sonra çalışmak lazım fakat aşiyandan 9dan sonra güzel iri istavrit yakaladık bilginize.
bilgi verdiğin için sağol zafer abi benimde tekneci arkadaşlardan aldığım duyumlara göre çok oynak görülüyormuş ama oltaya daha atlamıyormuş benimde düşüncelerime göre sana katılıyorum bu ay sonunda büyük bir ihtimalle yakalarız! bu arada bizim bu taraftan tekneler lüfer almaya başladılar onada az kaldı.
Palamut burnu tarabya otelini geçtikten sonra Aşiyanda bebek koyunu sarıyere doğru geçtikten sonra gelir.
Arkadaşlar ben hiç palamut tutmadım zaten çok balık tutmuşluğum da yok ama oltası nasıl olur özelliklerini yazarsanız sevinirim