arkadaşlar ben aranıza yenı katıldım ve ıyı bır balık hastasıyım.haftaya kıyıkoye 1 haftalık tatıle gıdıyorum.orada ne tutabılırım yanıma gıderken ne takımı almalıyım yardımcı olursanız sevınırım
Zokacı merhaba sen Kıyıköy de ne tutabilirm diye merak ediyorsun bende Kıyıköy ü merak ediyorum hatta gitmeyi düşünüyorum Kıyıköy e çok güzelmiş. Ne diyorsun bana biraz bilgi verirmisin Kıyıköy hakkında varsa resim vs.
bilgi kıyıkoyu benım arkımdan duydum resım yok ama 30 ytl odalar yemek ıcınde ve cok keyıflı bır yermıs ne takımı alayım bılmıyorum ama olmadı gıdınce yazacam
Merhaba Arkadaşlar, Hafta sonu Kıyıköy'deydim. Biz iş yerinden bir grup olarak gittik, 12 kişi kadar. Ama ben daha erken gidip (3..4 saat kadar) Kalkan için deneme atışları yaptım. Tabii öğle saatinde kalkan tutma şansımızın çok olmadığını bile bile. Neyse bol bol sahilde oturup çekirdek çıtlattık oltaları beklerken biz de. Kalkan dışında şu aralar pek balık olmuyor. Yani kıyıdan oltayla pek bir şansınız yok. Ama akşam üzeri veya sabah erkenden kalkan'a atabilirsiniz. Kalkan takımı için üç ayrı uzun köstekli uzun dipli iğne (teknik terimlere çok aşina değilim) 100 gr. civarı iskandil kurşun (kösteklerden birini bunun ucuna bağlayarak) her kösteğin bağlantı yerine de kıstırma kullandım. Yem olarak da istavrit takılıyor. Gerisi şansınıza kalmış. Ayrıca iki tane büyük dere var, üzerinde sandal ve bisiklet-kano ile gezebiliyorsunuz. Bu derelerde kefal ve sazan var ilginizi çekerse. Şıp şıp olta ile deneyebilirsiniz. (fotoğrafları nereye ekleyebilirim bilmiyorum, bir yolunu bulunca eklerim birazdan)
çilingöz sazan yayın kefal sudak avcılarına güzel bir gölet 50 metre yanında karadeniz sazan ve yayın için şuan yasak var avlanamazsınız orman içi sularda avlanma belgesi olmadan gitmenizi tavsıye etmem jandarma ve mıllı parklar gorevlıleri devamlı oradalar bu da hemen göletin yanında bulunan paralı bungalo lar özellikle aylem ile gidip hem balık hem tatil yapmak istiyorum diyenlere yazın özellikle yurt dışından gelen gurbetçiler tarafından istila ediliyor yazın perşembe gününden itibaren gitmekte fayda var çilingöz e gitmek için kullanıcağınız güzergah çatalca,gökçeali,subaşı,oklalı,kestanelik,dağyenice,örencik,çelepköy,ormanlı,karacaköy,yalıköy -yalıköy den sonra orman yolundan devam ediyorsunuz 15/20 km çilingöz HEMEN GÖLETİN VE BUNGALO LARIN YANINDAKİ DENİZ PLAJI denizde balık tutanlar var fakat ben denizden anlamam kalkan lüfer tutuklarını çok duydum
Resim gönderebilmek için -http://imageshack.us adresine gir -Gözat ı tıkla gönderceğin resmi çift tıkla -host it i tıkla resmi dowload yaptıktan sonra -4 satır yazı gelir burda URL(Büyük harf) ile başlayan satırı seç ve kopyala -buraya mesaj panosuna gelip yapıştır yap ve olay bitsin.
Şirketten bağlıyım ve proxy üzerinden http://imageshack.us 'a çıkamıyorum. Bir yolunu bulmaya çalışacağım.