01 - Dilek Yarımadası / Dilek Boğazı 02 - Güzelçamlı / Dilek Yarımadası 03 - Yılancıburnu / Güzelçamlı 04 - Pamucak / Yılancıburnu 05 - Ahmetbeyli / Pamucak 06 - Ortaköy / Ahmetbeyli 07 - Doğanbey Limanı / Ahmetbeyli 08 - Doğanbey / Doğanbey Limanı 09 - Akarca / Doğanbey 10 - Sığacık Körfezi / Akarca
Sayfa - 2 11 - Sığacık Körfezi 12 - Teke Burnu / Sığacık Körfezi 13 - Nergis Koyu / Teke Burnu 14 - Mersindere / Nergis Koyu 15 - Alaçatı / Mersindere 16 - Çiftlikköy / Alaçatı 17 - Çeşme / Çiftlikköy 18 - Ilıca / Çeşme 19 - Ildırı / Ilıca 20 - Gerence / Ildırı
Sayfa - 3 21 - Karareis / Gerence 22 - Karaada / Karareis 23 - Küçükbahçe / Karareis 24 - Karaburun / Küçükbahçe 25 - Karaburun 26 - Akburun / Karaburun 27 - Mordoğan / Akburun 28 - Balıklıova / Mordoğan 29 - Balıklıova / Urla 30 - İzmir Körfezi / Çamaltı Tuzlası
Sayfa - 4 31 - Çamaltı Tuzlası / Foça (Eski) 32 - Foça (Eski) / Foça (Yeni) 33 - Foça (Yeni) / Aliağa 34 - Aliağa / Şakran 35 - Şakran / Çandarlı 36 - Çandarlı / Kanlıburun 37 - Kanlıburun / Bademli 38 - Bademli / Dikili 39 - Dikili / Dikili Liman 40 - Dikili Liman / Altınova
Sayfa - 5 41 - Altınova / Sarımsaklı 42 - Sarımsaklı / Alibeyadası 43 - Alibeyadası / Ayvalık 44 - Ayvalık / Armutova 45 - Armutova / Pelitköy 46 - Pelitköy / Burhaniye 47 - Burhaniye / Akçay 48 - Akçay / Altınoluk 49 - Altınoluk / Küçükkuyu 50 - Küçükkuyu / Kozlu
Sayfa - 6 51 - Kozlu / Berhamkale 52 - Berhamkale / Sivrice Burnu 53 - Sivrice Burnu / Babakale 54 - Babakale / Gülpınar 55 - Gülpınar / Tuzla 56 - Tuzla / Tavaklı 57 - Tavaklı / Bozcaada 58 - Bozcaada / Gökçeada
Sevgili Arkadaşlarım, Üç tarafı denizlerimiz ile çevrili bulunan ülkemizdeki kıyı şeritlerimizin derinlik haritalarını elimden geldiğince tümünü yayınlayacağım. Öncelikle Ege Bölgesi, Akdeniz Bölgesi, Marmara Bölgesi ve Karadeniz Bölgesi başlıkları halinde elimden geldiğince ve zamanın elverdiği ölçülerde başlıklar halinde forumumuzda yayınlanacaktır. Bu haritaların siz değerli üyelerimizin balığa çıkmadan önce elinizin altında bir kılavuz gibi yarayacağına inanmaktayım. Sitemiz için umarım yararlı bir çalışma olur. Sevgi ve Saygılarımla,
Ahmet teşekkürler ,bizde hep o taraflara gidiyoruz kaptan bizi genelde 75 metre derinliğe götürüyor ama ben yer yer 200 metre derinlik olduğunu bilmiyordum o tarafta çok güzel bir çalışma olmuş eline sağlık.
Ahmet abi güzel bir paylaşım eline emeğine sağlık. Ancak merak ettiğim bir şey var Denizlerimizde ki kayalık yerleri gösteren buna benzer haritelar varmı _? Örneğin derinliğin yanında dip kayalık kumluk ot vs vs yazan _? Çok mu şey istedim nedir
Muhteşem... Daha öncede arkadaşlar belirtmişti. Forumda ustaların süzgecinden geçen bilgileri bir kitap anlayışında sadece izlenebilen ama değiştirilemeyen şekilde komprime halde sunsak ne muhteşem olur.... Zira forum kesinlikle çok değerli bilgi dolu ama bazen bu dağınık arşive ulaşmak inanılmaz zor hatta imkansız. Örneğin 3 ay sonra bu konuya kaç kişi ulaşacak? Veya hiç haberi olmayan kaç üyemiz olacak? Bilgileri deniz dibindeki hazinelere çevirmeden indeksli hale getirmek bu seçkin forumun amacı olmalı diye haddimi aşarak düşünür, düşünür de dururum.
Güzel calisma!!! Devamini bekleriz..... Ancak CD'den solda ve altta koordinatlar belli olsaydi, bazi arkadaslar icin kolaylik olurdu..... Akdenize gelince derinlik hususunda sasiracaksiniz
Bir kilic seferinden alinti: N@mik: Baba kac metre burasi??? Ben: Bi dakka........... (eeeeeeeeeee, adam soruyor GPS, harita vs derken.....) N@mik: Olsa olsa 200-300 metre.... Ben: 1750-2000 metre arasi..... tahminle... N@mik:............................................... (adam müthis sessiz) Ben: Hadi diyelim 1912 metre. N@mik: ..................... - ne cikar lan burdan?? Ben: Bilmem... bakacagiz iste
.... daha ne hikayeler var... uff ufffff..... neyse, adamin egosunu bozmiyalim burda ... iyi geceler burdan
Ahmet Bey bu calisma gercekten bu ise gonul vermis ve bu isi ciddi yapan balikcilarimiz icin altin degerinde. Sizi kutluyor ve cok ama cok tesekkur ediyorum. Bu haritalarin bir takim bilgilerle incelenmesi (umarim bu konuda yardimci olacak bilgileri bende kisa surede konuya ulastiririm.) amator balikciligimiza bambaska bir boyut katabilir. Doktor Beyin cok samimi ve yerinde elestirisi , boylesi degerli calismalarin 3 gun gorunup sonradan unutulmasi trajedisini bence cok iyi ozetlemis. Bizler bu ise yillarca kafa patlatmis insanlar olarak bir araya gelebilir ve burda toplanan bilgileri tasnif ederek, Ulkemize buyuk bir kitap, cd rom, ve balikavi .net e bagli calisan, bir Turk Amtor Balikcilik Antolojisi Web kitabina donusturulebilir Calismanizin kalitesidir bizleri boyle heycanlandiran. Ellerinize, dusuncelerinize, emeginize saglik...