Slm arkadaşlar Ben Kızılcahamam dan sular diyarından balık avı hakkında degerli bilgilerimiz paylaşmak iicn cok ideal bir forum oluşturmuşsunuz. en icden tebriklerimi sunarım rasgele diyerek başlıyorum adım halis 86 dogumluyum takıldıgım barajlar akyar, eylek kaya ,kurtbogazı yani ankarayı besleyen sular. gol olarak karacaören köyü geleti ve camkoru göleti takıldıklarım. şimdiden hoşbulduk.
Aramıza hoşgeldin Morfi..... Dilerim keyifli vakit geçirirsin burada... Ankara'dan çok arkadaşımız var burada... Ankara team'e bir kişi daha.. hayırlı olsun
usta şu sıralar arkadaşlar giti 1 haftaönce gitiler tutamadılar sular yukseliyor biliyorsun o baraj anakrayı besliyor ankaranında şu sıralar su ihtiyacı yok en iyi yer ayaş yolu köprüköy biliyorsun tafsiyem bu ayda oralardan şaşma gelmene gerek yok diyecegim ama 15 gün sonra felan bir deyişiklik olabilir sular yukselmiş ANFA da calışcan arkadaşlarım var bizde gitmedik bekliyorum işte ama ilk fırsatda köprüköy yolunu tutacagız
teşekkür etim arkadaşlar ankara kızılcahamam bölgesinde faliyetleriniz olursa bilgilendiriniz güzel etkinlikler umuyorum