Yer : Kızıldamar B.G. ( Bilecik - Söğüt ilçesinden 8 km sonra - Küre Köyü yol ayrımı , Biz buradaki göleti Kızıldamar olarak biliyoruz yanlışımız varsa affola) Kullanılan Yemler : Mısır, simit hamuru, kus kus, boili ( ve çeşitli hazır yemler ), mısır hamuru , kendi imalatım hamur ( pek işe yaramadı sanırım :D ), küçük balıklar, kurbağa , çekirge ( kısacası aklınıza ne glirse :D ) Oltalar : Kamış , makaralı , küspeli dip oltası Av Süresi : Pazar günü (02:7) sabah 4:00 dan akşam 10:30 a kadar Tutulan balıklar : En büyüğü 1 karış israil sazanı ( hiçbirini geri atmadık, maksat azalsınlar :mad: ) ve kırmızı kırmızı balıklar ( ne olduklarını bilmiyorum ). Toplam 15 kadar balık tuttuk. Evet, işte sezonu pekte mutlu olmamakla beraber böyle açtık. Ama ortam yetiyor insana. Bu gölete gidecek arkadaşlar birdaha düşünsün derim. Bende çok namını duyup gitmiştim ama nafile ( hee belki bizim nasibimiz yoktu yada biz beceremedik o ayrı tabiki :p ) Bakalım başka avlaklar bulmak lazım..:confused: Not : Buradaki balıklar ilginç :rolleyes: , oltaya geliyorlar ama mantarı batırmıyorlar bile. Sadece oltayı çekerken biraz dirneç gösteriyorlar o kadar. enteresan ;)