Bu haberi yapan sözde muhabir , buna alet olan gazetesi ve o internet sitesi bu milleti herhalde nasıl olsa yerler diye düşünüp ( kendilerini salak durumuna düşürüyor ) bizleride enayii yerine koymaya çalışıyorlar. Yalancılığın ve sahtekarlığın dik alası bir sözde haber resmidir . Bu memleketin insanlarını böyle görenlere yazıklar olsun , pes! vallahi pes...
o olay florida da olmuştu hatırladığım kadarıyla, köpekbalığı ise ya resif köpekbalığı yada kaplandı, yakalanıp öldürülmüştü
fatihe katılıyorum birisi akvaryumda veya benzeri bi yerde besleyip bakamayınca kızılırmaga bırakmış olabilir bir zamanlarda eber gölünde pirana çıkmıştı duyanlar olmuştur o tarz bi olay buda sanırım
iyi de tatlı suda yetişen köpekbalığı var mı ki. akvaryumda baktıkları benim bildiğim aslında başka bir tür sadece benzediği için köpekbalığı deniyor. eğer gerçekten tatlı su köpekbalığı varsa öğrenmek ve beslemek isterim
Bu haberde bu gün düştü hazır köpekbalığı demişken Çanakkalede neler cıkıyor bakın .... http://msnyasam.milliyet.com.tr/2007/12/12/son/sontur23msn.asp
Merhaba, Yakup Bey öncelikle aylar önce sorduğum sorunun cevabını bu mesajınız sayesinde ancak görebildim, teşekkür ederim. 2. olarak, bakalım köpekbalığını yakalayan arkadaşlar ne demişler : "Köpek balığının kendisini ırmağa çektiğini ve canını zor kurtardığını söyleyen balıkçı Halil Kurt, "Çok korktum ve köpek balığı beni de ırmağa çekiyordu. Vücudumun yarısına kadar suyun içine girdim. Ali arkadaşıma, 'Balığı ve oltayı bırak beni kurtar' dedim. Ali arkadaşım son anda yetişti ve Allah'ın hikmetiyle beni de çekti balığı da çekti ve beni kurtardı" dedi." Şimdiii, ilk olarak bir Türk " Ahmet arkadaşım bana topu at dedi, ben Ahmet arkadaşıma topu atarken Mehmet arkadaşım araya girdi ve top onun kafasına çarptı " gibi cümleler kuruyorsa bu %99 yalandır Biz bu tür cümleleri ilkokulda kurardık.
oda bişe mi abi herkesin aradığı ama bulamadığı beyaz balina aslında rahmetli dedem çanakkale de kurtuluş zamanı tutmuş seyit onbaşı da bu nimetten faydalanmıştır
Tatlı sulara diğer balıkların peşinden girerler doğrudur da Kırşehire kadar gider mi bilmem... Ama adamın anlattıkları saçma 1 metrelik balık adamı nasıl sürükler? Ayrıca yok çok korktum falan ne oluyor sanki Büyük Beyaz çekiyor adam?