kızılırmakta köpek balığı

Konu, 'Genel Konular' kısmında babaçi tarafından paylaşıldı.

1. balıkcı_05

balıkcı_05 tufan

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    14,5 kg yayın balığı,8,5kg aynalı,2,5 kg bekir
    yaw o balık adamı suya cekermı hıç bizde büyük balık avladık yapmayın o hem kaç kilo ki sonuçta o balığı görüntülemissinz ok kırsehirde köpek balığı zaneetmiyorum kıyaya yakın bi ilimiz olsa neyse hayırlısı olsunn bundada vardır bi hayır

2. unalankara

unalankara Ünal

Favori Kamış:
    OLTA, ZIPKIN
    Favori Makine:
    mitchel makina ve kamış
    En İyi Avı:
    ORFOZ 9.750 Kg.
    Arkadaşların , Canlı video kayıtlarını izleyene kadar inanmadım. Fakat arkadaşlar yalan söylemiyor. Kaplan köpekbalıklarının 300 Km 'ye kadar tatlısulara girip insan yediklerini seyrettik ama bu balıklar bizlere binlerce km uzakta. Geçenlerde tubitak araştırmasında Türkiye denizlerine 13 yabancı türün girdiğini ve bunlardan 8 tanesinin tehlikeli türler olduğunu okudum gazetelerde ama bu türlerin bu büyüklükte olacağını düşünmüyorum. Bende yıllardır Kesikköprüde avlanırım ve hattaha eskiden dalardım turna sazan kadife dışında balık görmedim. 5-6 senedir alabalık çıkıyor. Hayretler içindeyim fakat arkadaşlar palavra atmadığını zannediyorum.

3. okayarslan

okayarslan okay

akvaryum balığı

benim görüşüm bilmiyorum ama akvaryum balığı olabilir bunları ben görmüştüm akvaryumcularda görmüştüm mutasyona uğramış olabilir

4. hasan_BASRİ

hasan_BASRİ Hasan Basri

Favori Kamış:
    ıtalyan surf 3.90cm banax makına
    En İyi Avı:
    Av olsun bana yeter
    harbıden feyykkkkkkk abı baqsana adam sankı kamera sakası yapıyo konusmaya baq makara yapargıbı::D:F:E:Y:K walla

5. exelsior

exelsior Mustafa

Favori Kamış:
    En dandik olanı bile iş yaptı...
    Favori Makine:
    En dandik olanı bile iş yaptı...
    En İyi Avı:
    65 cm Gökkuşağı alabalığı, 65cm 5,5kg Sazan, 55cm Sudak.
    Akvaryumundan sıkılan biri bunu ırmağa bırakmış olabilir. Yoksa o kadar barajı aşıp gelmesi zor. Ama arkadaşlar nasıl bir şaşkınlık ve dehşet içerisindeyseler, balığın kendilerini suya çektiğini söylemişler... Zira bende beni suya çekebilecek kadar sağlam takım yok. 70-90 kiloluk insanı üstelik suyun kaldırma kuvveti olnadan karadan suya çekmeye misina değil halat gerekir.

6. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    Bu ne yaw! tuz gölünde köpekbalığı yakalamışlar dedilerdie inanmamıştım. Amanın bu balık kırşehirde ise kesin tuzgölünde köpekbalığı ve de van gölündede canavar vardır artık

7. melikşah

melikşah ........................

teşekkürler paylaşım için