Kizimla Kasna Avimizin Videosu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında İsmail TALAY tarafından paylaşıldı.

1. İsmail TALAY

İsmail TALAY ismail talay

Favori Kamış:
    nereus 2817-210 spin
    Favori Makine:
    albastar double30
    En İyi Avı:
    minekop 4 kg 2006 (zıpkın)
    sevgili dostlar kızım Elif Yağmur la yaklaşık bir aydır yaz tatili münasebeti ile beraber zaman gecirebiliyoruz. Bu gün ''baba balığa gidelim miiii?? dedi..

gidelim kızım da nereye gidelim, çayı duman ettiler, çalışma var her yerini düzlüyorlar, iş makinaları çalışıyor bu vesileyle de çaydan inanılmaz yosun akıyor, meps le balık avlamak eziyet..

E baba topalak deresine gideliiiimmm... gidelim kızım gitmesine de, orası da kış deresi, su ya bitmiştir, yada bitmek üzeredir, zaten balıkta kalmamıştır.. ama olsun be hadi kızım gidelim, dedim çıktık yola.

Öncelikle belirteyim, gittiğimiz dere bir kış deresi , yani yazın neredeyse tamamen kuruyor, hal böyle olunca da ağustos sonu gibi derede yakalanmadan kalan balıkların hepsi ölüyor. bu günler de de , tek tük balık varsa şansımıza, ama balığı lezzetli.

aslında amacımız çok balık tutmak değil, hem elif yağmuru biraz oltayla tanıştırmanın zamanı da geldi.. bu zamanda kaldıysa alacağımız 8-10 balık, ama razıyız, bugun ev de de yanlızız baba kız, iftara bir tava topalak deresi kasnası yakışır..

düşüncesiyle indik dereye patikalardan.ohooooooooo !!1derede su bitmiş bile eskiden derin olan birkaç yerde su kalmış, haliyle balığıda kırıp geçirmişler.. Kalanlardan yakalayabilirsek üç beş ne mutlu.

İlk birikintide, ardısıra 3-4 balık aldık ama balıklar limitin sınırında ve üç tanesi limitten biraz küçük, hatta benim limitlerim için oldukça küçük, zira 40 cm altındaki kasnayı pek koymam kovaya ama bu dere başka , bir haftaya kadar bir tek canlı kalmaz düşüncesiyle , ama asla bir tavayı geçmemek şartı ile bir iki birikinti daha denedik ,bu arada elif yağmur da olta atma işini hayli çözdü, bir iki defa daha birlikte gittikmiydi tamamdır ..

Vel hasılı dostlar 8 balık yakaladık, çınar yapraklarının üzerine tavaya dizer gibi dizdik, baktık ki tava dolmuş paydos ettik.

Ve bu güzel günden , kızımla yaşanmış muhteşem bir iki saat hatıra defterimizde yerini aldı..

Elif yağmur videoları çekti ben de fotoları . işte yaşadıklarımız.

http://www.izlesene.com/video/kizimla-balik-avi-mepsle-kasna-avi/4267999

2. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Çok güzel bir av olmuş balıklar yaprakların üzerinde çok güzel görünüyor.
    Kızınızıda ayrıca tebrik ediyorum babasını balık tutmaya çağıran nadir kızlardan biri :)
    Güzel bir ekip arkadaşı olmuş size ilk sefer olduğu için nice mutlu avlara diyorum..
    Bu arada akıntı yukarı kaşık çekmişsiniz genelde öylemi avlanıyorsunuz ?

Son düzenleme: 8 Ağustos 2011
  3. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    tebrikler ismail bey :) ben de kısmetse bi 10 sene sonra kızımla balık avına gidebileceğim şu an 8 aylık :D büyük balıkcı olacak şimdiden belli en çok levrek verdiğimizde iştahlı yiyor :hungry:

4. isottevfik

isottevfik Tevfik

Favori Kamış:
    SHIMANO Catana BX 240 Tele
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000 CFB
    Zevklerin, avların en güzeli ve doyumsuz olanı budur.

Daim olsun.

5. İsmail TALAY

Favori Kamış:
    nereus 2817-210 spin
    Favori Makine:
    albastar double30
    En İyi Avı:
    değerli yorumunuz için teşekkürler... sanırım video sizi yanılttı, derede akıntı yok, avlandığımız yerler derede kalmış su birikintileri.. ama su olsaydı şayet ve akıntı olsaydı akıntı yukarı atardım mepsi.. akıntı aşağıya meps in harekieti sizin elinizde değil akıntının insiyatifinde oluyor, akıntıdan aşağıya doğru çektiğiniz meps zaman zaman salınım yapar bu durum da balığı daha çok tahrik eder diye düşünürüm hep.

6. İsmail TALAY

Favori Kamış:
    nereus 2817-210 spin
    Favori Makine:
    albastar double30
    En İyi Avı:
    tüm değerli yorumlara teşekkürler

7. askemhan06

askemhan06 KEMAL

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    6 kğ sazan
    Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş. Videonuzu bütün detayı ile zevkle izledim. Meps kullanımı ile ilgili merak ettiğim bazı sorularında cevabını almış oldum. ilk fırsatta tecrübe yapcam. rastgele diyorum.

8. oboga

oboga oktay

Favori Kamış:
    DAM-lıneaffe
    Favori Makine:
    daiwa GS-9
    En İyi Avı:
    lüfer
    çok zevkli ve çok güzel bir gün yaşamışsınız...tebrik ederim sizi....avınızda bereketli olmuş..balıksız şu günlerde benim aklımı aldınız..paylaşımınız için teşekkürler..tuttuğunuz balık lezzet bakımından nasıldır?

9. guney

guney Güney

En İyi Avı:
    dostlarım
    ustad

valla imrendim ne yalan söyleyeyim. maşallah...
    benim kızım da bir büyüyeydi...reeling
    imrendim.

ALLAH neşenizi eksık etmesin. avlarınız bereketli olsun.

saygılar....

10. uccrow

uccrow Ugur Can

Favori Kamış:
    daiwa sam fisher procaster 2.70 m
    En İyi Avı:
    turna 95 cm
    Daha keyifli bir av düsünemiyorum :) Ne mutlu size!

11. ahmetntn

ahmetntn ahmet

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    banax / daiwa regal 5000brı
    En İyi Avı:
    2,5kg aynalı
    tebrikler elinize sağlık

12. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    6. dakikadan sonraki bölümden bahsediyorum sanırım hafif esen rüzgar beni yanılttı birde hızlı çekiyorsunuz ters bir akıntı olduğunu düşşünmüştüm.
    Kaşıkla kafal avı gerçekten çok zevkli iyi günler..