Tebrikler Yusuf, ne güzel dizmişsin kuzuları, marinada mezgitin devam etmesi iyi, hele istavritinde kendini göstermesi daha iyi:thumb: Avların daim ve bereketli olsunreeling Erhan abininde iştirak etmemesine şaşırdım doğrusu
Hadi yılbaşı akşamı bir iştirak yap..!ta beni şaşırt.. mezgitlerin, istavritlerin yeni yılını kutlayalım..! ne dersin sana uyarmı...! hihi
Bugün sordum bu gece boru kurtları yola çıkıyormuş haberin olsun..! Yarın akşam geliyormusun...! reeling
Kusura bakma abi, şimdi gördüm Yılbaşı akşamı İzmitten bu tarafa gelecekler, yani bizim gelmemiz mümkün değilidk
4 12 çalışıyorum yarın abi yoksa koşar adım gelirdim zaten tavan yaptı balık tutma isteğim :=) p.tesi bir ihtimal olabilir abi o da arabayı satmazsam isteyen var bakalım hayırlısı diyelim..
tebrik ederim..bütün izmitte doğmuş veya izmitte doymuş okumuş hemşehrilerime selam...çok özledim.. mezgit yapar marine evet
Gelebileceğini düşündüğüm için zaten mesaj atmıştım, hayırlısı olsun... arabayı neden satıyorsun...! modelmi yükselteceğiz yoksa...!
Güzel temenni ve selâmlarınıza teşekkürler.. İzmitte doğmuş, ve doymakta olan bir izmitli olarak bizlerdende selâmlar... izmitte değilmiyiz yoksa..! idk çok özledim sözüne istinaden soruyorum... izmitteyseniz tanımak güzel olurdu... Selâm ve sevgiler... :thumb:
Ne oldu..! ŞİMAL ..! falan, tebdili değişiklikte, ferahlıkmı vardır diyoruz yoksa..! Yani yeni yıla cümbür cemaat bizde gireceğiz diyorsun anlaşılan...! :thumb: hihi
Normalde bu vakitte yazmam mümkün değil ama yemek bahanesine eve geldim Evet uzun zamandır değiştirmek istiyordum, sağolsunlar moderatör isteğimizi yerine getirmiş.Yeni yılla ne işimiz olur abi Tebdili mekanda tabiki ferahlık oluyor, selam ve sevgiler hepinize...
daha önce telefondan baktım ama resimleri göremedim gerçekten maaşallah ellerinize sağlık çok güzel olmuş daha iyileri olur inş