Kocaeli Balıkçıları varmı ?

Konu, 'Tanışalım' kısmında tdemirtas tarafından paylaşıldı.

1. vagabundo

vagabundo İlyas

;) kesinlikle emniyet önemli:cool: . o patika nerede bulunuyor acaba ben genellikle bu yeni yapılan inşaatın o tarafta tutuyorum zannedersem siz evlerin olduğu taraftan bahsediyorsunuz Teoman bey. Gece hava karardıktan sonra insanların kızıl kanat tuttuklarını duyuyorum 1kg a kadar aldıkları oluyormuş. Fakat ben 15 Haziranı bekliyorum Sazan gibisi varmı :D

2. tdemirtas

tdemirtas Teoman DEMİRTAŞ

İlyas bey, duyduklarınız uydurmaca benim evim yakın olduğundan ben 3 gün üst üste keşif yaptım o bölgede insanları izledim. akşam saat 6 ile 8,5 arası sabahta aynı saatler kızılkanat alanlar var ancak öyle büyüğünü alanı görmedim çayırköyde günün diğer saatlerinde ise turnaya gelenler var (tutanını görmedim) çok fena kaçtı diyen çok :D

göletin sonuna doğru geliyorsunuz köye doğru yani patikayı çıplak gözle kestiremeyebilirsiniz o açıdan aşağıya bakın böyle dere havasına bürünüyor gölet gittikçe aşağıda çardak gibi birşeyler var. hemen anlarsınız zaten dediğim saatlerde giderseniz o patikanın önünde arka arkaya bir çok araç görmeniz mümkün.

3. vagabundo

vagabundo İlyas

Teşekkür ederim Teoman Bey bir dahaki sefere de sizin dediğiniz yerideniyeceğim ama dediğim gibi umudumu yitirmeye başladım çayırköy için başka verimli avlaklar aramanın zamanı geldi diye düşünüyorum:D

4. tdemirtas

Ben biraz kafa dinlemeyi seviyorum evime yakın diye geliyorum o taraflara yoksa hiç gidilecek bir yer değil, oklama için acı su deresi, kızılkanat ve sazan için davuldere, süverler barajı tatmin edici olabilir. sazan için av henuz açılmadı tabi

5. vagabundo

vagabundo İlyas

Teoman bey pazar günü patikanızı keşfettim:))) evet karşıya nazaran daha sakin fakat hasılat sıfır :))) patikanın orada tahminimce erken saatlerde oraya yerleşmiş 3 kişi vardı. 8 tane mantarlı canlı balık atmışlar ama sabahtan beri1 vuruş bile alamamışlar akşam üstü limit altı bi balık aldı sakallı bi dede ama geri salmadı gidip sakallarını yolasım geldi... bu bilinçsizlik insanlarda olduğu sürece çayırköye daha çok boş gidip geliriz...

6. tdemirtas

Merhaba ilyas bey, ben sizler gibi pek bu konuda profesyonel olmasam da eskiye dönük boyutça ufak balıkları almazdım, aldırmazdım. ancak özellikle çayırköyde ne aldıysak kardır mantığı ile hareket ediliyor, mevcut kuraklık"balık açısından" ya bundan kaynaklanıyor yada bu hareketler kuraklıktan kaynaklanıyor bilemiyorum.

o sol kısımda canlı balık ile 4-5 tane mantar atan arkadaş sabit 3 te gelir 8,5 ta gider. hergünde birdaha gelmiyeceğim buraya der :) umarım düzelir ne diyelim. ancak avlak bölge olarak çayırköy benden - not aldı.

görüşmek üzere

7. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    arkadaşlar herkese merhabalar bende uzun zmandır tatlı su avına giderim(her fırsatta) çayırköy benim favori yerlerimdendi fakat sizlerinde dediği gibi sakkalı amcalarımız yada bilinçsiz arkadaşlarımız ne kadar söylesekte dinletemedik ama artık onlarda anladı tabi iş işten geçtikten sonra. herkes tuttuğu avını büyük sanır 2-3-4 kg diyenleri gördüm orda 30 cm lik turnalara.Jandarma şimdiye kadar nerdeymiş yeni mi akılları başlarına gelmiş.Şimdi su kayağı olayı yapıldığından halkı oradan uzaklaştırmak için oyunlar yapıoyırlar.Ben kıyıdan avlanıyorum ve son 5 avdır çayırköy kendini bana küstürdü.Her zmaan daha fazla av veren yerler aranıyor ve bu yerleri ortada konusulmasın sonunu goruyoroz.herkese iyi paylaşımlar...