gerçekleşen organisazyondaki konuyu burada yeniden açıp kocaeli bölgesi için bir ilki gercekleştiriyoruz zaman ve yer oylama ile seçilecek böylece avın verimin artmasını umuyorum. saygılar
Ulaşlı ve ereğli arası(bilenler için kadir et mangal yanı ) uygundur.Sanırım tarih daha sonra belirlenir.
.alnadıgım kadarı ile ulaşlıya balıga gidiyoruz tarihi belirlesek benim önerim 18-19 ağustos uygunmudur.geceye kalırız diye dusundum
bencede ulaşlı uygundur. 18-19 ağustos için birşey diyemiyorum. çünkü debrem münasebeti ile heryıl mevlid okutuyoruz kullarda tam tarihi şu an belli değil. 2-3 gün sonra belli olur . gelecek arkadaşların listesini oluşturmaya başlayalım.
yaw düşünüyom bende şimdi 18 19 ağustos bi bakalım işler çok yoğun full mesai gidiyoz olmazssa sabah dönerim ben ben varım...murat abide gelir ikna ederim ben onu
bende varım troster benim abim olur öz onunla ben heryere giderim benide yazın çok makara olur ve inş bol balıklı bir gün
yem konusunu marinada tekeciden ve belsanın arkasındaki malzemecilerden boru kurdu alarak hallebiliriz. veya beraber kurt çıkarabiliriz . tutulabilicek balıklar sırasıyla istavrit ispari eşkina olabilir. istavrit kesin gibi. 3 aydır ne zaman gittiysem illaki balık aldım ulaşlıdan.