tutamadım malesef hafta içi çalıştığım için gidemedim.ama hafta sonu erkenden sahilde olucam inşallah.ozaman güzel bi rapor sunarım sana
3 yada 4 numara düz galvaniz iğne kullanmanızı tavsiye ederim. 2-3 kostekli dip takımı yapıp yem olarak kurt kullanın, emin olun iyi sonuc alacaksınız. Körfezin sürprizleri de olabilir ....
Nerede avlanıyorsunuz bilmiyorum, kefaller kıyıya yakınsa, yere veya birşeye oturun, gölgenizi, görüntünüzü kefallerden saklamaya çalışın, ve tek iğneye düz, siyah, beyaz, çapraz, 4-5 numara, iğneyi misinenin ucuna bağlayın kurşunsuz, yani şeytan oltası, yemi biraz bol takarsanız iğneye, ağırlık olması açısından, savurun atabildiğiniz kadar uzağa balık varsa boş dönmezsiniz, yem buranın batak kurdu, daha önce 1-2 kurdu küçük parçalara bölüp, balığı alabaileceğiniz yere savurursanız balıkların toplanmasına çok faydası olacaktır, sabaha karşı, güneş doğmaya yakın veya doğarken, 60 evler sahilinde bu şekilde çok kefal almıştık.... RASTGELE...
Tebrikler, senin adına sevindim ve memnun oldum, kefalimi, kefallerimi, neyle, nasıl, yem falan bilgi verseydin daha hoş olurdu, kefalleride görseydik falan mesela, Kısmetinin bol, iğnenin boş kalmaması dileği...RASTGELE...