Kocaeli kıyı balıkçıları org.ve tartışma platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında ismail34 tarafından paylaşıldı.

1. karakuş_34

karakuş_34 yasin

degerli kardeşim şehidimize ALLAH tan rahmet ailesine baş saglığı diliyorum.mekanı cenneti alaa olsun yoldaşı melekler olsun.(((((

2. violinist41

violinist41 Deniz

Favori Kamış:
    Lineaeffe extreme cast-Lineaeffe Scruve 4,50 surf-İtalcanna vertigo-shimanospeedmasterspn
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000, Twinpower 8000PG,Bull's eye XT9120,Saragosa 6000,Sustain 5000,Tica Dolphin
    En İyi Avı:
    14 kg Akya
    İsmail abim başınız sağ olsun Allah geride kalanlarına sabır versin başka acı göstermesin..Vefat eden kardeşimize de Allahtan gani gani rahmet diliyorum...Mekanı cennet olsun..

3. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Taziye dileklerinde bulunup acımızı paylaşan dostlarıma sonsuz teşekkürler kardeşlerim.Merhumu kabire koyar koymaz bir rahmet boşandı ki anlatamam iliklerimize kadar ıslandık.Her şey ibretlikti.

4. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Allah rahmet eylesin, ailesine büyük sabır versin.

5. zait41

zait41 zait adar

Favori Kamış:
    4 m alman balzer kamış
    Favori Makine:
    ekosima riyobi 6000 banax 3000 4000 makara
    En İyi Avı:
    1.5 kgeşkina 1980 gr çaylama
    şehidimize allahtan rahmet kederli ailesine sabırlar diliyorum mekanı cenneti ala olsun.

6. violinist41

violinist41 Deniz

Favori Kamış:
    Lineaeffe extreme cast-Lineaeffe Scruve 4,50 surf-İtalcanna vertigo-shimanospeedmasterspn
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000, Twinpower 8000PG,Bull's eye XT9120,Saragosa 6000,Sustain 5000,Tica Dolphin
    En İyi Avı:
    14 kg Akya
    Pazar günü için son durum nedir arkadaşlar....

7. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Kofana 58 cm. İstavrit 13 kg 2 kişi tebliğden önce
    İsamil Abi ben burasını görmemiştim. Hayırlı olsun yeni sayfanız. :)

8. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Kofana 58 cm. İstavrit 13 kg 2 kişi tebliğden önce
    Başınız sağolsun İsmail Abi. Merhuma Allah tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum.

9. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Dostlarım nerelerdesiniz hiç sesiniz sedanız çıkmıyor.Hani yediğiniz balıklar sizlerin olsun da raporlarınızı görelim beyaaa.

10. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Dün kartalda bir malzemecide sohbet ederken. Bu sıralar luferin Körfez'e girdiğinden ve tekne ile hatırı sayılır luferler alındığından bahsetti. Denizde varsa kiyidan da alinir, Deneme fırsatı olan arkadaslara duyurulur..

11. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Bu akşam mesai dönüşü Ulaşlı mendirek kalabalıktı, yemliye yatmış 10-15 kamış vardı. Ne çıkıyor bilgisi olan varmı?

12. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Aaaaahhhh bre Faruğum iş çıkışında malum yere bir uğrayıverde lüferini alıpta gidesin ba kızanım.Dün 6 tane bu gün de 2 tane lüfer aldım.Yarına Allah kerim inşallah.Hatta öğlen paydosunda günlük lüferini alabilirsin be cancağızım.Orada burada balığı arama balık neredeyse senin cebine girecek haberin yok canım kardeşim.Balık malum yerde seni bekliyor.

13. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    O malum yeri söylesende bizde uğrasak olmazmı ismail ağbi :)))

14. murat kayadelen

murat kayadelen Murat Kayadelen

Malum yeri malum sebeplerden dolayı alanen söylemek olmaz.. Zaten o malum yere malum sebeplerden dolayı bizim girmemiz de mümkün değil. Ama iyi ki böyle malum yerler mevcut memlekette balığın sığınabileceği, yoksa ne gırgır ne tekne balık bırakmaz denizimizde..;)
    Balığı illede malum yerlerde aramak şart değil bence, lüfer körfeze girdiyse her yerde denemek lazım..:):)
    Selamlar kardeşim..

15. simendifer

simendifer Sennur

Bak bak bak, çaktırmadan lüfer alınıyor da haberimiz olmuyor. Afiyet olsun İsmail ağabey. :) E bir raporunu da göreydik keşke. ;) Malum yer neresiyse orayı belli etmeden şöyle balık fotolarıyla falan. :)

16. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Düşündüğün için sağol İsmail Abi, bir türlü cesaret edemedim olta atmaya, geçende revire gittiğimi söylemiştim ya sana, ellerimde kollarımda derman yok şu aralar, boyun fıtığım azdı herhalde yine :( Kendimi iyi hisseder hissetmez gelirim oraya, zaten önceden haber veririm, bu arada bir türlü çayımı kahvemi içmeye gelmedin abi ;)

17. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Canım kardeşim,sen yaşlarda kükrediğimde hanımın ödü kopuyordu.Şimdi kükreyemiyoruz sesimiz kısıldı.Bu yüzden çamaşır bulaşık nöbeti hep bende ne hikmetse.Haaaa gülmeyin ağlanacak halime,gülme komşuna gelir başına misali inşallah hayırlısıyla sizlerde bizim yaşımıza gelince bakalım sizler ne yapacaksınız çok merak ediyorum.

18. denizci41

denizci41 gürkan

En İyi Avı:
    levrek 7.5 kg
    Vallahi kardeşim ben hergün deniyorum ama tık yok benim malum yerde :))) siz ordan kovalayında azcıkta bizim malum yere uğrasınlar olmuyor böyle az cok ismail ağbinin malum yeri tahmin ediyordumda acabamı diğe aklımdan geciriyordum ama şimdi senin sayende eminim cok saol kardeşim bizdende selamlar kücük yiğenimi bol bol benim yerimede öp kokla en kısa zamanda yiğenimide görmeğe gelecez haberin ola

19. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Dün birine kızıp avlağı erken terk ettim.Bu gün de İstanbula bir kardeşimin işini görmeye gittim (camiye yardım,yani bedava.).İstanbul dönüşü avlağa uğradım herkes benimle dalga geçti.
    Dün sen gittikten sonra hiç almayan 7,8 tane lüfer aldı diye kafa buldular.Gerçektende almışlar.Bu gün de yorgun olduğumdan gidemedim.Zaten pazar gününü çalışanlar gidiyor diye çok kalabalık olduğundan ben gitmiyorum.Pazartesi gününden sonrasına Allah kerim.

20. ismail34

ismail34 İsmail Köksal

Sn.Sennur hanımefendi kızım inşallah fotoğrafçım pazartesi veya salı günü gelecek o zaman mutfakta fotoyu çeker yollarım.İstersen başkana özel torpil yapıp seni malum avlağa götürebilirim.Buyur gel başımın üzerinde yerin var.Hatta gece de kalabiliriz veya sabaha karşıda gidip katliam yaparız.(şimdi hemen bazıları alınıp katliamı yanlış anlamasınlar,yani çok çok balık tutarız anlamında.)