Sen havyar için dedin demek abi.Ben tahmin etmemiştim.Burdakilerde de daha bişey çıkmadı havyar namına.
değerli arkadaşım bunlar karagö,yada neyse balık gibi durmuyorlar adeta HEDEF TAHTASI mübarek avınız çok güzel ve verimli olmuş başarılı avlarınızın devamını dilerim.
O taraflar değil hocam.Güney marmara dan aldık balıkları.Ama eer sarosda yaşıyosanız ben düşünemiyorum.Ne kadar şanslısınız.Neler tutabilirsiniz. Rastgele.
Manşallah karagözler camgöz gibi istanbul semalarında bırak böyle güzel karagözü daha ufaklarını bile alan göremedik bu sene... tebrikler emre daha güzelleride nasip olur inşaallah
her zaman yakalamaktan en zevk aldığım balık ve gayette güzel bir av olmuş karagöz için en uygun av yöntemidir bence şeytan oltası tebrikler imrenilecek bir av rast gelsin
Çok teşekkür ederim.bu büyüklükteki karagözler bursa,izmit civarında rahatça bulunabiliyor.istanbulun anadolu yakasında da olur diye tahmin ediyorum.mevsimini ve malzemesini denk getirirseniz ve aynı sistemle avlanırsanız,tutulması mümkün bence.
Selam Emre bey tebrikler güzel bir av olmuş. Profilinizde bursa yazıyor ben de bir bursa lı olarak merak ettim avınızı narlıda mı yaptınız ? İyi akşamlar..