allah razı olsun bizim kıçımıza deniz suyu kaçalı yıllar oldu karının dırdırı bizi deniz kenarındada bırakmıyor ki iyiki alıştı bir kere evde dırdır balık ta dırdır iyi ki devlet memuruyuz iş yerine ğelemiyor yaşasın özğürlük
newyorktaki bir arkadaşım da, böyle kofanaların yakalandığını görünce balığa gitmiş ama lezzeti burdakileri tutmuyor diyor bilmem doğrumudur? ne dersiniz?
..... benim hanımda uyuz oluyor balığa gitmeme. ama yakında onu da alıştırıcam balık tutmaya , bi alışsın gerisi gelir
suyuna gore lezzeti degisir tabi...farkli turler hep ilgin oldu hayalim tum dunya sularini dolasip her turden baligi yakalamak ve onun zevkini yasamak........... saygilarimla
Boyle kofanalar bogazda da tutulurdu bir zamanlar. Ve haklisiniz. Lufer dunyanin hic bir yerinde Bogazda ki kadar lezettli olmaz. Hatta oyle cok cok onemli bir balikda degildir. Ancak su dunya ulkemizde yakalanan luferin tadina erseydi, dunya da lufer amator olta balikcilarinin sahi olurdu. Tipki bir zamanlar ulkemizde oldugu gibi. Resimler harika.Hatta bazi resimlerde amcalar artik kofanayi gecmis sirtikara olmus. Sirf bu baliklari yakalamak icin Avusturalyaya gidecegim. Cok buyukleri tutuluyor orda. Mustafa insallah bir gun o ozledigin baliklari birlikte tutariz guzel kardesim.Emegine saglik kendine iyi bak.
Umit cikar artik su filimleri ortaya, ozledim paylasimlarini. Hala kamerayi balik tutacagin yere monte etmeyimi dusunuyorsun. Iste sana yontem. Bul soyle 4-5 ucan balon. Tak kameraya ucsun. Yandan baglayacan yandan gemi capalamasina benzer duzenekle 3 taraftan sabitle . Goruntudeki ruzgardan olabilecek sarsintilarda olaya daha bir dramatizasyon verir.Merak etme. Hadi dostum ozledik seni.Yap bir seyler.
Insallah olicak Huseyin abi.Balon onerin super mantikli geldi bana ama avlandigim yere gitmek icin yaklasik olarak bir saat inisli cikisli sarp yerlerden geciyorum.Oraya kadar saglam getirebilsem bile ictigim sigaralarla yanlislikla ben patlatir kendi kendimi yakarim abi
Ben sabah 3 gibi çıkıyorum.Saat 10 gibi dönüyorum balıktan.Oğlan ile hanım uyanana kadar yani.Fakat erken kalktığımdan dolayı gün içinde biraz yorgunluk oluyor.2-3 saat kestirmem gerekiyor.İşte sorunda burda hafta sonu gezeceğimiz yerde sen uyuyosun diye şikayet alıyorum hanımdan.Bu soruna çzöüm bulabilecekler var mı aranızda.
Bilirim bendede ona benzer bir problem varBenim hanimda yaninda kardesleri olmazsa beni baliga salmiyor.Mecburen baliga gitmeden once kardeslerini ikna etmek zorunda kaliyorum:s