Komşu ilden sudaklar

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında fisherman66 tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. fisherman66

fisherman66 İbrahim Şahbaz

En İyi Avı:
    70 cm.2,5 kg turna
    Konu için herkesten özür diliyorum. Ve kendim yaptığım hatanın farkındayım onun için resimleri ve konuyu diliyorum. Ama şunuda belirtmek isterim. YHorum yazan arkadaşlar biraz daha yapıcı olun lütfen. İnsanlar bir konuyu bilmeyebilir, unutabilir, dalgın olabilir. Ben forumda çok konu görüyorum. adam boy limitinin altında tutmuş. Altınada bir açıklama iğneyi çıkarırken balık öldü . hikaye.
    Ama ne olursa olsun bu bana yakışmadı.
    Genede özür dilerim.
    Saygılarımla. Bu gün itibari ilede bu balıkçılığqa son veriyorum.

Son düzenleme: 27 Eylül 2010
  2. Snoek

Snoek Gurbuz

Favori Kamış:
    Ultimate Team (Thypoon)
    Favori Makine:
    Rozemijer Precicion
    En İyi Avı:
    Sudak 94 santim 7,5 kilo
    Abicim avin iyi guzel olmusda Sudaklara yazik olmus cok kucukler. :(
    Icim acidi fotoraflari gorunce.
    Neyse bana baska bisey demek dusmez...

3. fisherman66

En İyi Avı:
    70 cm.2,5 kg turna

Seni anlıyorum ve yorumuna saygı duyuyorum. Ama sudakları tek tek ölçtüm. En küçüğü 22 cm.( 26 cm olması gerekirmiş yanlış tebliğ okudum galiba )

4. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    Sudak boy limiti 26 cm . Ama ben hiç 30 cm altında sudağı eve götürmedim.

5. LapinCash

LapinCash

Bunları sadece sizmi aldınız.Yani sudakta limit 10 tane de ondan sordum.Banada ufak geldiler..

6. LapinCash

LapinCash

Hayır 26 cm.

7. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    26 cm olduğunu biliyoyorum sanırım tuşa basarken yanlış yazdım. Tekrar düzelttim . 26 cm % 5 küçük avlara izin var diye biliyorum. Avı gerçekleştiren Yozgat amatör balıkçılar Derneği başkanı. Bana özelden Avlak sormuştu. Bende vermemiştim. İsabetli bir karar verdiğimi düşünüyorum bu Rapordan sonra. Fakat bir şekilde o avlaklar bulunmuş sanırım.

8. LapinCash

LapinCash

Evet , % 5 ile aynı hesabe geliyoruz :D:D

9. fisherman66

En İyi Avı:
    70 cm.2,5 kg turna

Saygıdeğer arkadaşım . Benim dernek başkanı olmam insan olmadığım anlamına gelmez. Neticede hepimiz insanız hata bizlere mahsustur. Benim nasıl biri olduğumu bilmiyorsun. Onun için dikkatli yorum yazmanı ricaedeceğim. Avlakları sormanın veya bulmanın illegal bir şey olduğunu sanmıyorum.
    Ama ne desem genede kendince haklısın. Ama yorumları yazarken biraz daha saygılı olalım lütfen . Kişilik haklarınna saygı duyarak

10. Snoek

Snoek Gurbuz

Favori Kamış:
    Ultimate Team (Thypoon)
    Favori Makine:
    Rozemijer Precicion
    En İyi Avı:
    Sudak 94 santim 7,5 kilo
    Ibrahim abi bu almis oldugun karar dogru bir karar degil.
    Balikciligi birakiyorum demekle olmaz hele bu saatden sonra hic olmaz.
    Benim yapmis oldugum yorum,sizi incitmeden rencide etmeden birdaha yapilmamasi gerekenleri anlatmakti.
    Ama sizin simdi bu sekilde vermis oldugunuz karar beni cok daha uzmustur.

Sizden ricam konuyu bu sekil algilamayip tekrar o guzel hobinize sarilmaniz.
    Yapici olalalim lutfen kirici degil abi.
    Rica ediyorum.

11. fisherman66

En İyi Avı:
    70 cm.2,5 kg turna

Sözlerim size değildi. İnsanlar bazı zamanlarda bazı şeyleri unutabilir yada halk arasında "gözü dönmek" diye söylerle ya . Bunlar insanın doğasında var. Sanıyorum forumdaki tüm arkadaşlarda istemeyerek yanlış avlanma yapmışlardır. Ha bunu forumda belki paylaşmışlar yada paylaşmamışlardır. Ama ben yaptığım hatayı yalan olmadan doğrusu neyse olduğu gibi şekilde paylaştım. Balıkçılığı bırakmakta bu konuya göre alınmış bir karar değil. Ama insanları eleştiriken eleştirmenin dozunu kaçırmamak gerekir.
    Yapmak zor, yıkmak kolaydır. Zoru başarmak önemlidir.

12. vurgun-01

vurgun-01 Mustafa Can

Favori Kamış:
    Shimano catana 2,70
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 2500 FC
    En İyi Avı:
    7.000 sazan - 2.785 Sudak - 1.370 Akbalık - 3.100 Turna
    Tebrikler İbrahim abi.
    Hatalar insan içindir. Önemli olan hatalardan dönmektir. Her zaman söylemişimdir. Daha düne kadar bir çoğumuz limitleri bilmediği gibi, küçük büyük demeden topluyorduk? Ama zamanla insan hatalardan dönüyor. Lütfen eleştirirken yıkıcı değil de yapıcı olalım. O zaman bir çok insan limitleri gözetmede bizleri geçecektir.

13. enginson

enginson engin

Favori Kamış:
    daiwa crossfire(spin) okuma salina
    Favori Makine:
    shimano catana 400 fb, ryobı ecusima 6000vi, okuma avanger 65
    İbrahim bey olabilir üzülmeyin sakın dediğiniz gibi bizde zamanında yanlış avlar yapmış olabiliriz. hatanın neresinden dönseniz kardır. ben sizin iyi niyetli biri olduğunuza inanıyorum arkadaşların da sizi kırmak gibi bir niyetleri olduğunu sanmıyorum. Yaptığınızın yanlış birşey olduğunu öğrendiğinize göre artık problem yok demektir. arkadaşlar çok güzel söylemişler yıkıcı değil yapıcı olalım diye. avlarınız daim olsun, daha keyifli avlar yapmanız dileğiyle sağlıcakla kalın...

14. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    Kusura bakmayın Resimlere ilk bakıtığım psikoloji ve bölgemden bir rapor olunca tepkim biraz ağır oldu sanırım. Avlandığınız yerin resimleri yok o yüzden neresi olduğunu tam olarak bilemiyorum ama belki de aynı gölde avlandık. Dernek başkanı olmanızın biraz daha sorumluluk getirdiğini düşündüğüm için o şekilde yazdım. Onun dışında tabiki her insanın hataları olabilir. Fakat dediğim gibi dernek başkanı olmanız biraz daha dikkatli avlar örnek davranışlarda bulunmanızı öngörür. Sözlerimin kırıcı olması sebebiyle tekrardan özür dilerim. İyi niyetim göstergesi olarak bir daha Çorum'a gelirseniz size Avlarınızda yardımcı avlaklar konusunda rehber olabilirim. Saygılarımı sunarım...

15. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=32878.com
    Sayın dernek başkanı sizi bu kunuda daha önce uyarıldınız Limitler Hakkında Dernek Başkanı olduğunuzu idda ediyorsunuz ama Balıkçıklıla uzaktan yakından hiç alakanız yok Kusura bakmayın İnsan olan Öyle basit bir hatayı 1 kere yapar aynı hatayı tekrarlarsa bunda bir kasıt var
    Siz Dernek Başkanı olmadan önce elinize bi sirkü alın netten çıkarttırın tek tek ezberleyin ben 2 senelik balıkçıyım siküleri ezbere bilirim 1 kez limit altı yayın aldım Sağolsunlar uyardılar 2 . olmaz bu sene serhat Kardeşimde şahittir 50 kadar yayın yakaladık ama hepsi geri salındı okadar sazan tuttuk limiti kurtarıyor ama Sazan Göller açısından faydalı olmazssa olmazı yemesem ne olur daha büyüğü nasip olur diye onlarca geri bıraktık
    Biz Enayimiyiz Elin Memleketinden Gelip senin memleketinin barajında bohcacılık yapmıyoruz buna İster Önyargı der istersen Sert Fesatlık de
    Bizim Nefsimiz yokmu Raporlarımızı okursan ya 1 balık ya 2 bilemedin en fazla 5 balıkla dönüyoruz 2 kişi 3 kişi 4 kişi Yaşca Benden 2 kat daha Büyüksünüz Siz bize Örnek olacağınız Konularda Biz size örnek olmaya çalışıyoruz ama anladımki boşuna Çabalamışız

16. fish founder

fish founder Özgür

ilgili düşünceye sonuna kadar katılmakla beraber sizin kendi sözcüklerinizle günlük limit ve boyutta balık tutmayı bırakacağınızla ilgili ifadenizi samimi ve gerçekçi bulmuyorum.

ayrıca bu kafa yapınızla dernek başkanlığından da istifa etmeniz gerektiğini düşünüyorum.

derneğin başkanı bu kafa yapısında ise derneğe bağlı üyeleri düşünmek bile istemiyorum....

yukarıda belirttiğim noktalar dahilinde bu konuyu kilitliyor ve sizin gibi samimiyetsiz ve sözünün arkasında durmayacağını net bir şekilde belirten üyeliğinizi ban'lamak kaydı ile sona erdiriyorum.

gün gelip,torunlarınız iç sularımızda olması gereken ama soyu tükenmiş balık türlerinin isimlerini resimlere bakarak size sorduğunda belki bu mesajı hatırlarsınız sayın dernek başkanım............

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.