konya altınapa 06-09-2010 sudak av raporu

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında betaserc0101 tarafından paylaşıldı.

1. betaserc0101

betaserc0101 murat

En İyi Avı:
    85 cm turna
    arkadaşlar ramazanın son günlerinde balık tutmaya karar verdik bir arkadaşla gece avlağımıza vardık yer bulmamız biraz zor oldu oltalarımızı su ile buluşturduk gece boyunca sadece saat 04 sıralarında bir sazan çıktı sabah ziller çalmaya başladı ama hiç ümidim yoktu en 10 tane sazan yakaladık limit altı alduğu için geri bıraktık tam toparlanma hazırlıklarına başlıyordumki tahtaya sarılı dip oltam birden havaya fırladı ve suya düştü koşarak zor yetiştim dizlerime kadar suya girip oltayı zor tuttum ve sarmaya başladım en az 3 kilo bekliyorduk bayağı zorladı 50 cm boyunda bir sudak çıktı bu ilk trofemdi
    toparlanmaktan vazgeçip sazan oltalarınada canlı yem takıp attım bu arada bir gürültü duyduk birde baktık karşıda başarakvak yolunda bir takti aşağı uçtu yaklaşık 15 metre yükseklikten hemen 112 yi aradım bildirdim karşıda balık tutanlarda kaza terine koştu biz uzakta olduğumuz için elimizden 112 yi aramaktan başka birşey gelmedi tam bu üzücü olayı takip ediyorduk çok kuvvetli şekilde zilin biri ötmeye başladı hemen koştum sarmaya başladım ama bu kaza bütün işltahımı altüst etti bir tane daha 50 cm sudak çıktı fotoğraf makinasını yanımdan eksik etmezdim bu defa unuttum aslında büyük balık tutcağımdan ümidim yoktu ama bunda sonra unutmam inşş.. yem olarak gece otluklardan canlı gümüş yakaldım sudak için onları kullandım sazan için ise civciv yemi mısır unu yumurta ve vanilya ile karıştırıp yem olarak kullandım hepinize saygılarımla

2. modena

modena

öncelikle kaza yapanlara geçmiş olsun diliyorum...umarım bir sorun olmaz...sizi de tebrik ederim sudak yakalamak öyle tahmin ediyorum ki çok zevkli...bu arada sizin ve tüm ailenizin bayramını kutluyorum...iyi bayramlar...

3. zal_oglu42

zal_oglu42 RÜSTEM

okaza günü bizde ordaydık geceden gittik ama biz senin kadar sanslı degiliz pek balık tutamadık dogrusu

4. stillborn19

stillborn19 Sezai

Favori Makine:
    Kamış:Linaffe,Captain,Remixon makina:Virax Charizma
    En İyi Avı:
    Sudak 3 kg
    Avınız Daim Olsun tutuğunuz balıklara çok sevindik Şu mübarek günde Kaza Haberini almak tanda çok üzüldüğümü belirtmek isterim İnşallah Sağ Sağlim araçtan çıkmışlardır .