Altin apaya bir cikarmaya yapmayi dusunuyorduk oraninda durumu icLer acisi maLum . Nedir bu agciLardan cektigimiz. !!!! ALLAH'im hepsinin beLasini versin ins ..
yanılıyorsun Güvenliklerin alakası yok kaçkez söyledık kabul etmedıler su ağları yakalarsanız haber verın dıye cogunu yakından ızledık yok onlardan olmaz koskinin adamları yapıyor bu işi adam bana kendısı anlattı tekneyle cıkıyoruz hem ılaclıyoruz hem mezemızı alıyoruz dıye tabı agzının payını aldı kovuldu mekandan ama olmaz boyle ben eskıden apadan boş donmezdım sımdı gıdemıyorum
bu yıl altınapa verimli geçen gittiğimde akbalık tuttum turnada warmıs sazanlar desen oynuyor levrekde aynı inşallah hep böyle olur çin çapagıda baya çogalmış ama sizden ne haberler war arkadaslar paylaşrsanız sevinirim
Daha dün ordaydım 10 15 kişi vardı ama adam başı 40 50 olta var gerisini sen hesapla. Balık var mı yok 6-7 saat kaldım kimsenin oltası kımıldamadı
Merhaba arkadaşlar , 29 Ekim 2010 akşamı 23.00 gibi 3 kişi Altınapa Barajına gittik , toplam 12 tane dip oltası attık , sabah 8 e kadar toplamda 17 tane sazan 2, tane levrek (senatör) tuutuk, bu sabah en büyük sazanı tarttım 4,6 kg. geldi senatörlerin birisi 960 gr. diğeri 1,1 kg. geldi. Ortlama 1,5 aydır Altınapa Barajına gidiyoruz , 2-3 arkadaş her gittiğimizde mutlaka en az 4-5 balıkla dönüyoruz, yani Altınapa Barajında oltacı arkadaşlara yetecek kadar balık var , yeterki ağ atmasınlar geçen hafta gittimizde tekne ile ağ atıyorlardı ve ağ atanlarda koski görevlileri buna görerek şahit oldum , bir de dün gördüğüm bir şey ise 2 kişi vardı yanımda Değirmenköy tarafında 2 lişi 45 tane dip oltası atmış ve bunu da övünerek anlatıyorlar , derdinize ne dedim adamlara yazık bu kadar olta , ama anlayan kim bir de ukalalık yapmaya kalktılar, oltanın dışında da tırıvırı da atmışlar 7-8 tane tartışma neredeyse kavgaya dönüşecekti...
adamlar yuzsuz.jandarma umursamaz..aradım ıhbar ettım adamlar geldıler ama aractan ınmedıler bıle bı anons kımse arabasında degerlı esya bırakmasın vs vs ve gıttıler.yapan yaptıgıyla kaldı.
nedir bu güvenlikçilerden çektiğimiz bizim... geçen hafta ava gittik bir gece geçirdik bir tane bile balık tu-ta-ma-dık tabiki balık çıkmaz ya kardeşim göle ağ atan tabikide güvenlikler adamlar gözümüzün önünde ağ attı gece 5 saat geçti kendileri geldi ağı topladılar yazıklar olsun balık malık yok bitmişşş. sonuç; boşşş