Fazla Heyecanlanmayın Çünkü Bunlar Magazin Programlarındaki Bikini Showlardan Değil.... DEVAMI YORUMSUZ
namık abi 4.resimle ilgili bişey soracagım korkuluklardan gorunmuyor o korkulukların dibi sumu yoksa insanlar kumsalamı olta atmışlar resim oyle bir acıdan cekilmişki anlayamadım
Erdem Onlar, kumda yatıp tek gözü açık uyuyan balıktan tutuyorlar Allah, Eşref Şefik'e rahmet eylesin, tabii tüm ölmüşlerimize de. Bu arada Namık'ın da hakkını yemeyelim.Çok güzel kareler yakalamış, tebrik ederim.
2. resim süper... adam kese atacak neredeyse kendine (namık bu sen değilsin umarım) İnsanlarımızı plajlarda sabun ve şampuan kullanmaktan alıkoyacak makam mercii tanımıyorum. onlara neden kullanmamaları gerektiği konusunu anlatmaya gönüllü hiç değilim...
Arkadaşlar dün akşam Zülfü Livaneli' nin 35. sanat yılı konserindeydim.Muhteşemdi Ve sunucusu da hayranı olduğum Sunay Akın. Bir de hikaye anlattı bizlerle ilgili Dönem 2. Mahmut dönemi ve boğazda kılıç balıkları cirit atıyor ! Balıkçılar memnun , halk memnun .Fakat ertesi sabah erkenden balığa çıkan balıkçılar bir bakıyorlar kılıç balıklarından eser yok !!! Çok üzülüyorlar ve durumu yetkililere bildiriyorlar . O zamanın yetkilileri toplanıyor ve balıkları küstürdüklerini düşünüyorlar.Hemen çare arıyor ve buluyorlar kendilerince Bütün balıkçıları topluyor ve kayıklarını sahile getirmelerini emrediyorlar ! Bütün kayıklar sahile geliyor ve bulunan çözüm uygulanıyor Çözüm ne mi ? Bütün kayıkların altına, balıkların hoşuna gidecek şiirler, güzel sözler ,özürler yazılıyor va balıkların okuması için kayıklar denize açılıyor Tabii balıklar yine yok Sular ne zaman ki soğuyor kılıç balıkları o zaman tekrar boğaza geri geliyorlar Bu bilinçsizlik bu güne değin süre geliyor ve biz bu resimleri kimbilir kaç kez daha görmeye mahkum oluyoruz .Halada bilinçlenmeye hiiiiiç niyetimiz yok !
Amma da sallamış haa! Gerçek hikayenin kaynağı olur. Ama ne gerek var kaynak göstermeye, insanımız nasılsa her duyduğuna inanmaya hazır, hele de Osmanlı'yla ilgiliyse, vur abalıya... Sevil, sözüm sana değil, genel yapıya...
Ben inandım açıkçası Neden mi ? Çünkü ben kendimi nasıl bilirsem ,karşımdakini de öyle bilirim Osmanlıyı aşağılamakla ilgili olabileceğini ise hiç düşünmedim Ama ben bunu sorarım Sunay Akın' a
Takdir edersin ki , okyanusta kıbrıs atıp kefal yakalamak, marlin e sırtı çekmekten zordur Ama allah ın izniyle hiç şansı yok alırım kefalimi...
Sevil Şu açıdan bakabilir miyiz? Hadi diyelim ki yöneticiler, iş bilmiyor,garip şeyler yapıyorlar. Balıkçılar da mı işlerini bilmiyor? Anlattığından çıkardığıma göre kılıç balığı suyun sıcaklığıyla ilgili olarak kaybolmuş ve yeniden görünmüş. Mesleği balıkçılık olan bunu bilmez mi? Suyun sıcaklığı bir gecede mi değişmiş de balık birden kaybolmuş? Sandalın altına şiir yazmak ya da boyamak, iş bilmezlik olarak değil de fırsat düşmüşken balıkçı milletini biraz da eğitmek amaçlı olarak nitelenemez mi? Sen yine sor Sunay Akın'a, sorarken bunları da sor. Daha da önemlisi, kendin de bunları düşün. Selam ve sevgiler.
Öyle deme Namık, Birileri böyle şeyleri ciddi ciddi anlatıyor. Birileri de iyi niyetinden inanıyor, hatta hiç sorgulamadan. Kimseye haksız saldırıda bulunulmasına tahammül edemem, hele Osmanlı gibi 500 yıldan fazla egemenlik yürütmüş,bastığı ve geçtiği yerlerdeki sanat ve imar faaliyetleri hala takdir toplayan, hepsinden önemlisi de bizim geçmişimiz olan bir büyük türk devletine uluorta haksızlık yapılmasına hiç tahammül edemem. Tabii herkes istediği gibi düşünmekte hürdür, ben de öyle. Bize okullarda Osmanlı ne kadar öğretildi? Hangimiz türk veya müslüman alim, gezgin, kaşif vs gibi büyük insanları biliyoruz. Piri Reis hakkında bilgimiz ne kadar?Okulda bize ne öğretildi? Cebiri bulan kim? El Biruni, Kadızade-i Rumi, Mimar Sinan, Mimar Davut Ağa, İbn-i Sina .... kim bunlar, haklarında neler biliyoruz? Sinirlendirmeyin beni sabah sabah. Hani ne demiş, adın ne Mülayim.Sert olsan ne yazar. Sen de sinirlensen ne olur moruk
abi bi antalyalı olarak 3.cü resmin artniyetle çekildiği kanısına kapıldım. Antalyanın her tarafı bu kadar pis değil arkadaşlar Böyle yerlerde var ama kem küm felan
Tatil boyu makinami yanimdan ayirmiycaktim güya, ama bazi günler ya unuttum, yada piller boostu. Bkz. Ahmet. Yoksa size ne fotolar cekerdim bir bilseniz.