Günaydın arkadaşlar. Aramızda birçok üstadın zaman zaman köpekbalığı yakaladığı oluyor. Köpekbalığı yakalayan üstadlardan bir ricam olacak. Bir arkadaşımın, karaciğerindeki bilinmeyen bir rahatsızlık 6 aydır araştırılıyordu. Sonunda buldular, çok nadir görünen bir sebepten dolayı araştırmalar bu kadar uzun sürmüş. Çok fazla uzatmayacağım. İlaç tedavisine başladı bunun yanında Doktoru bir çeşit beslenme önerilerinde de bulunmuş. Bunlardan biri de Köpekbalığı Ciğeri. Değerli dostlar, Köpekbalığı yakalarsanız ve bunun ciğerini bana ulaştırabilirseniz çok sevinirim. Herkese bereketli avlar dilerim.
Çok geçmiş olsun! Rahatsızlığının adını öğrenebilir miyim acaba. Köpekbalığı cigeri bulamam belki ama kendi bilgilerimle ve araştırarak yardımcı olabilirim belki.
Nadir görünen bir tür Hepatit, bulaşıcı değil, bünye ile alakalı, şu an karaciğerinin %50'sinden biraz fazlası kullanılamaz durumda imiş, aldıkları ilaçlar ve diyet sadece karaciğerdeki bu rahatsızlığın ilerlemesini durdurmak için, yani hasta olan %50 kısım için yapılabiliecek birşey yokmuş. Sağlıklı beslenmeden konuşurken laf balıktan açıldı ve köpekbalığı ciğeri olayını söyledi. Doktoru tavsiye etmiş. Aklıma balıkavi.net geldi. İlgilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Bunları aklınızda bulunsun diye yazdım. Olaki oltanıza köpekbalığı takıldı, aklınızda bulunsun. Tamamen şifa maksadlı. Teşekkürler.
Kerem abicim geçmiş olsun Allah acil şifalar versin köpekbalığı babam da yakaladı mezgit tutarken ama yazın 7inci 8inci aylarda yer olarak bostancıdan cıkınca caddebostan sahiline sırtını verince tekneyle acıldıgında 2inci çakar ın oldugu bölgede 4 yavru 1 tanede 1metre boylarında köpek balıgı yakaladık yavrular 30-40cm boylarındaydı takım olarak 3 no iğne yem olarak karides Allah acil şifalar versin abicim
Allah acil şifalar versin arkadaşına Kerem kardeşim. Bu aile, bu işinde üstesinden gelecektir. Haydi arkadaşlar köpekbalığı avına. Geçmiş olsun.
geçmiş olsun valla ankarada olsa canın sagolsunda burda şu anda turnadan başka bırley yok.ama denız kenarındakı arkadaşlar mutlaka yardım edeceklerdır.
Öncelile geşmiş olsun .Köpekbalığı ciğeri ni bulabileceğiniz yer olarak size bandırmadaki Çakıl köyünü tavsiye edebilirim.Balığa gittiğimizde balıkçı teknelerinde 1-1,5 metre arası köpekbalıklarını sıkça gördüm.Çakıl köyü Bursadan 150 km civarı.Pazartesi sizin için araştırıp daha detaylı bilgiyi iletirm.
Balık marketlerinde,balıkçı barınaklarında,kumkapı gibi yerlerde ara sıra ağlardan köpekbalığı çıkar bu gibi yerlerle diyaloğa girmenizi tavsiye ederim.
Girgir balikciligiyla ugrasanlarin limanlarina konu hakkinda bilgi verin. yagmur gibi yagar.Size Gemlik, Izmit,Yalova, Istanbul yakin.Olta balikcisiyla surekli bir getiri alamazsiniz.Ama arkadaslarimin hepsinin bu konuyu akillarinda bulunduracaklarina eminim.
Çok büyük geçmiş oolsun. Allah acil şifalar versin. Aklımızda olacaktır mutlaka. Olurda yakalarsak ulaştırmaya çalışırız
Çok geçmiş olsun,Elimizden geldiğince akatarım buraya bilgileri.İzmir balık haline uğrayıp bakarım arada.Umarım iyi olur kardeşimiz.