Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar. Ben ilk defa turna avına gidiyorum ve nereye gideceğim kousunda size danışmak istedim. Kıyıdan avlanmak için nereye gitmeliyim, Köprüköy mü? kesikköprü mü? Deneyimli arkadaşlar, abiler tam olarak yer tarif edebilirse çok minnettar kalırım, şimdiden herkese teşekkürler...
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar, herkese bol şanslar. Göründüğü kadarıyla köprüköye gitmek icap ediyor.
Kardeşim herkez kendi kısmetini yer ha kesiköprü ha köprülü. Adamla omuz omuza at öek yapıyoruz adam 3 atıştan 1 inde çekiyor benim oltada tık yok gel sen cevap ver şimdi kesikköprümü yoksa köprülümü
İçimden bir ses çok bereketli av olacağını söylüyor Bu ilk turna maceranız nede olsa. Rastgele... Tek söyleyeceğim Kerpeten, yelik çelik beden ve yedek sasi almadan gitmeyin.. Hatta kepçe..
kesinlikle ve kesinlikle köprüköy ve sağ tarafı derim yıllardır kaç sefer kesikköprüye gittiysem köprüköydeki gibi sonuç alamadım bakarsın köprüköyde görüşürüz belki pazar günü gide bilirim sana rast gele
Abicim bensana deyim Kesikköprüde iyi bizz kesik köprüye gittik 50-48-19cm turna tuttuk ama sabırlı ve sessiz olacaksın
Kesikköprü Uzun süredir gidiyoruz Kesikköprüye ancak eski tadı kalmadı.Önce çok hoş bir yerdi.Dengesiz avlanma sonucu turna bitme noktasına geldi.Özellikle barajın yukarı bölgelerinde avlanırdık.Çok dik bir vadi.Ancak pek tekin yerler değil Köprüköy bence ulaşım,güvenlik açısından daha uygun.