Arkadaşlar bu hafta sonu köprüköye gitmeyi düşünüyoruz arkadaşlarla. Son günlerde giden varmı durum nasıl.
mehmet şimdi köprüköyüne gideceksen ırmak tarafı su bulanıktı en son 3 hafta devamlı kontrol için gittim bulanık sudada şansın çok az kapulukaya ya gitmeni tavsiye ederim ordada balık sabah 5 ile 8:30 arası balık çıkıyor birde akşam 5 den sonra beyaz sasi kullanmanı tavsiye ederim bol şanslar.
Slm Bu Hafta Sonu Arkadaşlar 5 Tane Tutmuşlar Bilmiyorum Nasil Ve Ne Sekil Tutuklarini yardımcı olabildiysem sevinirim
ben oraları tam bilmiyorum köprüköyede bir kere gittim daha doğrusu ilk deneyimimdi. başka antarnatifler varmı ankara yakınlarında.
Doğru söylüyosun Verdiğin bilgiler için teşekkürler. Ben kıyıdan at çek yapıyorum buradaki arkadaşlar en verim alacağın yer köprüköy diyorlar
selam kanki sana kurtboğazını tavsiye ederim turna için fakat barajın arka kısmına gitmelisin pazar deresinin döküldüğü tarafa,istanbul yolundan giderken özberk turizm ve ayfi girişleri var oralardan girebilirsin.........RASTGELE.........