Arkadaşlar, abiler, ablalar... Hafta sonu arkadaşlarla bir köprüköy organizasyonu düzenlemeyi düşünüyoruz. Cumartesi gece saat 3:00 veya 4:00 gibi yola çıkacağız. (havanın ne kadar soğuk olabileceğini tahmin edebiliyoruz :D) Ama bir sorunumuz var daha önce hiç gitmedik :D bir keresinde BALA ya kadar gittik ve acil bir işimiz çıktı ve geri dönmek zorunda kaldık. Elinde köprüköyü güzel bir şekilde gösteren harita (ya da iyi bir anlatım da olur :) ) olan varsa gönderirlerse çok mutlu olurum. Şunu da belirtmeliyim ki ilk defa turna avlamaya gideceğim elimde her türlü malzemem var (kaşık, meps, rapala, sasi, çelik beden .. vs.) Ve kıyıdan olta atacağım, bunun için en müsait yerin köprüköy olduğunu duydum. Ne dersiniz gitsem acaba bu havada turna tutabilir miyim? ve nerede tutmalıyım? BALA yı 30 km kadar geçtikten sonra önümüze bir köprü çıkıyormuş !!! Kimi diyor köprüye girmeden sağa dön, kimi diyor sola dön :confused: Bu köprüköy tam olarak nerede :D (kıyıdan avlanacağımı tekrar hatırlatmak isterim). İnşallah organizasyonumuz gerçekleşir ve güzel resimlerle geri döneriz. Şimdiden herkese teşekkür ediyorum... Rastgele