Tabi yaa, Aret'in Galata fobisi de vardı, yanlış hatırlamıyorsam Kesinlikle Galatadan olta atmaz ama forumda sazan avına bayılır
Fotoğraftaki kişi rastgele bu sayfaya denk gelse bu durumun açıklamasını nasıl yapar çok merak ediyorum
hasan sıradışı bir olay her zaman denk gelmez (bir bakarsın moda olmuş herkez korkulukta ) bir şey için tebrik edicem seni adamın yüzünü yayınlamamışsın o zaman izin alman gerekirdi etik açıdan. böyle güzel olmuş
Yorumlarınız için teşekkür ederim, fotoğrafların bu kadar ilgi çekmesini beklemiyordum doğrusu. Yüzünün görünmemesine özelilkle dikkat ettim, olur da tanıyan biri çıkar arkadaşı rencide etmiş oluruz.
Yurdum İnsanı !!! Oltası dibe takmış kurtarmaya çalışıyor gibi,günahını almayalım. Acaba kaç saat O şekilde durmaya devam etti?Kefal bekliyor desen tamam beklesin.Çapari yapıyor ise durum vahim,gelen balığı nasıl ayıklıyor ve yerdeki kovaya atabiliyor.Video çekimi olsaydı daha iyi olurdu. Arkadaş rencide falan olmaz bence,aksine daha mutlu olur gibi.
Arkadaşı 10 dk. boyunca izledim, şiddetli rüzgar altında o şekilde at çek yapmaya devam etti. Arasıra sendeleyip düşecek gibi oluyor, çevredekileri heyecanlandırıyordu. O da bu durumdan zevk alıyor gibiydi. Bir psikyatr olsa bu durumu daha net tahlil edebilir.