Hafta sonu güzel güneşli bir gün günlerden cumartesi saat 5 gibi hazırlık yapıp yola koyulduk dayımın oğlu dayım ve teyze oğlu göle varır varmaz oltalarımızı attık ve birkaç balık yakaladık .gecenin ilerleyen saatlerinde suda kırmızı bir göz farkettim yanan bir neon ışığı gibi ilk başlarda bir problem yoktu sonra bizimkilere haber verdim ne olabilir acaba dayımın oğlu ile yaklaştık bir sopa vasıtası ile didikledik ve birden sıçradı biz bir korku ile geri çekildik ne olduğu hakkında hiçbir fikrimizin olmadığı bu ufak ışık bizleri bayağı korkuttu.dayı oğlu panik yaklaşalım diyorum yok.cesaret 0 sabaha kadar bekleyelim dedim fakat bizim balıklar ışığın orada yakaladığımız balıkları koyamıyoruz.en sonunda cesaretimizi toplayıp sudan çıkarttik bu bir mantar ışıklı olanlardan.ve bir kahkaha bizi korkudan öldüren ufacık bir mantar.Allah kimseleri karanlıkta bırakmasın hayatınızdaki en korkutucu olayın bukadar basit olması dileği ile. Ayrıca herkese merhaba.
Ünsal hoşgeldin.İyi bir varta atlatmışsın.Geçmiş olsun.)))Bu arada doğum tarihini de yazarsan seviniriz.İyi ve tehlikesiz avlar dilerim.
Timsah falanda olabilirdi değil mi ama? Kardeşim yaklaşmayın öyle bilmediğiniz ışıklara. Zaten bu ara piyasada timsahlar cirit atıyor. Şaka bir tarafa yüzlerimizde bir tebessüm uyandıran bu anınızı bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Aramıza hoşgeldiniz. Katılımcı, paylaşımcı ve daim olmanız dilekleriyle...
geçmiş olsun ama gerçekten bilmediğiniz ışıklara yaklaşmayın sakat ve tehlikeli aslında sende haklısın merak bnde olsam aynı şeyi yapardımm... hee aramıza h.gn
Hocam geçmiş olsun.Bu arada kafama takıldı (bir sopa vasıtası ile didikledik ve birden sıçradı ) bu nasıl oldu.
ben okurken bile korktum meraklandım geçmiş olsun yalnız ne mantarıydı bildiğimiz mantar,şarap şişesi mantarı vs.gibi.
Demek ki sopayla batirmislar ve kurtulunca sicrama gibi bir goruntu vermis Passam. Bana bir zamanlar dalarken basima gelen bir olayi hatirlatti. Kayalarin arasindan baktigimda ilerde kumluga yatmis belki 30 cm boyunda bir barbun gordum. Olur mu demeyin. Her seyiyle, bir barbun. Boyutlarida 30cm. Ya ben bunu urkutmeden atis alanima nasil sokayim , nasil vurayim derken, butun hunerimle ardindan, yavas yavas yaklasiyorum. Bir yandanda bakiyorum kacmiyor. Icimden "buraya kadar gercek bir ustanin yaptigini yaptim ki kacmadi" gibi hafif bir gurur haleti ruhiyesi, heycanimi doruga cikariyor. Tam artik zipkini cekecegim." Ya dedim " bu kadari fazla, bu iste bir is var" Neyse yakinlasip biraz daha dikkatli bakinca bir tas oldugunu gordum. Ama uzaktan bu kadar mi barbuna benzer. Barbunda 30cm ve belki 1 kg la zipkin dunya rekor umudum, boylece iyi bir "avanak dakkalarim" kataloguna gececek ani oldu.