hakikatten korkunç bu japonyada bir bölgede yaşayan ender bir köpek balığı türüydü yanlış hatırlamıyorsam. paylaşım için teşekkürler ersin. kendine iyi bak...
Bu balık milyonlarca yıldır çok az değişime uğrayan veya değişmeden kalabilen köpekbalıklarının atası sayılan bi tür. Bu balık ortaya çıkana kadar okyanusun çok derinlerinde halen yaşıyor olabileceği tahmin ediliyordu. yine tahminlere göre okyanus tabanından geçen fiberoptik internet kablolarının yaydığı elektrik dalgalarından etkilenerek yönünü kaybetti ve yukarıya çıktı. Zaten bu görüntüler alındıktan 1 gün sonrada öldü. Başımız saolsun
saolasın ersin sende aynı şekilde valla turgay abi tatlı suda bööle bişşi çıksa kimse suya 6m den fazla yaklaşmazdı heralde Benim bu balıkta dikkatimi çeken diş yapısıydı tek kelimeyle MÜKEMMEL!!!
arkadaşlar bunu seyredince aklıma amerıkan filimlerinde bazı yaratıklların dna larıyla oynayıp çeşitli ortmalara motıvasyon sağlamalarına çalışıyolardı ya sankı burdada bı köpek balığına yayınla turnadan bişeyler katmışlar tatlı suda yaşayabilsin yayın kadar büyük turna kadar seri ve köpek balığı kadar yırtıcı bi hayvan hapmaya çalışmışlar gibi yüzgeçler yarı yayın yarı turna kafa yarı yayın yarı köpek balığı solungaçlarda aynı ona keza bişeyleri resim düzenleyiciden yapmaya çalışmışlar sanki
walla aynı benzetmeleri bende yapmadım değil hani. Ama daha komik bişşi sööliim bu balık bu kadar korkunç görüntüsüne rağmen birçok köpekbalığı türü kadar saldırgan diilmiş. Kofti yanii Zaten gören az çok anlar çok hızlı bi hareket kabiliyeti yok
bayat balıktan anlarız ötesiniberisini bilmem ama hayvan ölü bu göruntulerde. ben bunu bilir bunu söylerim. Bayat balıktan anlarız yani.
çok bana ölü bir müren gibi geldi.yada versiyonu bir gariban balık. sizler ustadımızsınız daha iyi bilirsiniz ama . bizdede accık yurek var. zavallı ölü bir balıkla ucuz seyirci avı bu göruntuler bence. not göruntu tv cilik insan avlamak deyince alttan almam bu işide ben bilirim. o kaddeerrr