korkuuuuuuuuu!!!!

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında cemal doğan tarafından paylaşıldı.

1. kaşıkçı

kaşıkçı FARUK

Favori Kamış:
    Hafif olsun kolum ağrıyor sonra. Reklama gerek yok.
    Favori Makine:
    O da hafif olsun. Çok dandik olmasın.
    En İyi Avı:
    Dardanel ton 3'lü paket
    Okurken kafamda canlandırdım gece gece yine gülmekten mide krampı :) Çok yaşa sen abi!!

2. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

Hep beraber kardeşim

3. yaşar kaptan

yaşar kaptan yaşar şengül

En İyi Avı:
    mordoğanda sırtı ile 4,7 kilo levrek
    Cemal...eline saglık..Aziz nesin hikayeleri tadında,çok keyifli ve eglenceli bir hikaye olmuş...teşekkürler...( sanırım hikayeni fazla uzatmak istemediginden kısa,kısa geçmişsin...iyibir kalemin var..eminim tam anlamıyla yazmaya çalışsan...senden güzel şeyler çıkacak...devamet)

4. ugur58

ugur58 UGUR

En İyi Avı:
    1.5 kilo mırmır.sıra lüferde...
    harbi çok komik yaww:D

5. jq3800

jq3800 mithat

Favori Kamış:
    fındık çubuğu :)
    En İyi Avı:
    ???
    abi harikasınız yaa varya çatlayacam ya
    yusuf yanınızdan baya zor ayrılmış abi yaaa

6. Serdar UsLu

Serdar UsLu Serdar

Favori Kamış:
    Ryobi 295 40-125 g
    En İyi Avı:
    Grida 4 Kg
    Abi Ne diyeyim Buna fazla deniliçek bişi yok koptum dükkanın önünden gecenler esnaf delirmiş diye bakıyor bilmezler komik bişi oldugunu esnaf işi iş derler :D ALLAH`ta Sizi Güldürsün.

Benimde balıga gittigim yer sürekli degişmez antalya düden şelalesinin denize döküldügü yerdir baya sarp bir ucurum gibi yerden inersiniz gecen sene kızın biri ordan atlayarak intahar etmiş.Bende her zaman yanıma gidecegim birini bulamıyorum çünki ben kadar fazla balıga giden yok çevremde her akşam hemen hemen giderim balıga tek oldugum zaman akşam olunca hava kararmaya başladımı benimde yusuf yusuf olan arkadaşlar bana eşlik ediyorlar zaten benim aklımdan akşam olunca kız hiç çıkmıyor .bir akşam kefal avlanıyorum şelaleden koçaman birşey düşmüş düşen akıntının etkisi önünüme gelip ordan açılıyor ama çok aheste geliyor böle kimse yok yanımda içimden geciriyorum yaa diyorum adam biri attı kendini gene o bana yaklaşan cisim suda döndükçe gecenin zifiri karanlıgında yok bir insan başına benzetiyorum yürügim agzıma geliyor o yaklaştıkça korkum anlatılmaz yaşanılır durumda kalbim durcak gibi içimden bildigim düm dua süre okuyorum elimde ki takımıda bırakmıyorum neticede bana yaklaştı gördüm çoval oldugunu ama 5 dk içinde yaşadıgım anı düşünmek bile ürpertiçi teksiniz ve deli gibi korkuyorsunuz bu ne diyebilçek yanınızda biri yok. bende böyle bişi yaşamıştım cemal abi yazınca bende dilim döndügünce anlatmak istedim.

yani Sizi çok iyi anlıyorum bir atasözü vardır ... affınıza sıgınarak eşşekten düşenin halinden eşşekten düşen anlar :) korkunu anlıyorum .