Koruklar, Sarıkanatlar, Lüferler,Palamutlar ve Sezon Açılışı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında balikoltasi tarafından paylaşıldı.

1. ahmet1

ahmet1 özgür

cevap icin tesekkur ederim birde o baliklari avlayan en avci takim hangisidir diye sorsam mesela o 300lukle kactane digeriyle kactane balik tuttunuz arada ucurum fark varmi digerine okadar para vermeye degermi herseyden ote baligi tutan takimdegil tecrubedir ama ozellikle su takimi aldiktan sonra herhangibir degisiklik yasadiginiz siddetle bunu tavsiye ediyorum diyebileceginiz ,rapaladir,kamistir,misinadir,makinadir,gibi tavsiye edebileceginizurunlervarsa onagore bi takim taklavat almayi dusunuyorum tesekkur ederim.

2. balikoltasi

balikoltasi Birol

İki takımlada balık tuttum. Önemli olan balığın suyuna huyuna av yerine göre takım kullanmak. Ben bu aralar lüferi spinle tutmayı tercih ettiğim için genelde salina spini kullanıyorum. Zamanı geldiğinde surfle de tutuyoruz.
    Ama yo-zuri crystal minnow herzaman günü kurtaran rapala markası olmuştur benim için. Bu arada Kendo sahtem de bugün ilk balığını aldı.
    Özellikle tavsiye edeceğim bir takım yok maalesef. Bu tip konular dediğiniz gibi tecrübe ile zamanla yerine oturur.

3. ahmet1

ahmet1 özgür

zaman ayırıp cevapladığınız için çok teşekkür ederim.bol bereketli avlar dilerim

4. teddyman

teddyman Ercan

Favori Kamış:
    Okuma Safina-X spin 270cm 10-35Gr
    Favori Makine:
    Mitchell Blade Alu 4000
    En İyi Avı:
    Kasna 3 kg
    Birol bey cevabınız ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Nasibiniz bol olsun inşallah.:)