Zaman ayırıp boyle bir bilgi verdiğin için teşekkürler. Gerçekten çok faydalı bir paylaşım. saygılar.
2. yöntemi uyguladım cem bey. Yıllardır çocukluğumda öğrendiğim bir yöntemle bağlıyordum kösteklerimi bedene ve çok sorun yaşıyordum. Paylaşım için tekrar teşekkürler. Öksüz bağını da incelemiştim fakat bu yönteme nazaran takımı daha görünür kılabileceğinden çekinmiştim. Ama örneğin kalkan avcılığı gibi yemlerin de çok ağır olduğu avlarda öksüz bağının mükemmel olacağını düşünüyorum. İlk fırsatta uygulayacağım, selamlar..
Ben teşekkür ederim Sevgili Murat,paylaşımlarımın birilerine faydası olduğunu öğrenmek beni mutlu ediyor,Öksüz bağı daha çok tekne avlarında sardalye gibi ebatlı yemlerde,farkını daha iyi göstermekte..
cok faydalı ve güzel bir paylasım ayrıca anlatım ve düğümler sade cok tesekkür ederim. basıtce nasıl takım hazırlanır bundan ıyı anlatılamazdı heralde...
Allah razı olsun. Köstek bağlayayım derken bütün takımı kıvır kıvır yapıyordum, sayenizde bu dertten de kurtuldum. Teşekkürler emeğiniz için.
benim içinde çok faydalı oldu bu videolar.çok teşekkürler.yalnız beden ve köstek kalınlıklarıyla ilgili hala soru işaretleri var kafamda.aynı kalınlıkta olması mı daha makbuldur yoksa kösteklerin bedenden ince olması mı?
Hepinize gösterdiğiniz ilgi ve alaka için çok ,çok teşekkür ederim,benim takımlarında köstek ve beden kalınlıkları aynı bunun özel bir sebebi yok,genelde de 0,22 den kalın beden kullanmıyorum,kösteklerin bedenden daha ince olması takımı daha avcı yapabilir bunu deneyip kendiniz tecrübe etmelisiniz.selam ve sevgiyle...
Biraz eski bir konudur ama Yakup Erdem hocamin degerli bilgileri mevcuttur. Link çaparide bedene köstek bağlama?
Abi eline sağlık çok güzel anlatmışsın. Hayatın anlamını bulmuş gibi sevindim :d:d kösteklerimi ilk defa rahatça bağladım bedene çok teşekkürler.
Yapanın emeğine sağlık. Teşekkürler. Fakat buradaki videolar hep sıfırdan bir köstek yapımını anlatıyor. Mesela istavrit çaparisinde ortadaki iki iğnenin kösteği koptuğunda oraya ek nasıl yapabilirim. Evet git 1 TL'ye yeni çapari al diyeceksiniz ama öğrenmek amaçlı soruyorum. Bir yöntemi varsa söylerseniz sevinirim. Teşekkürler.
Çok pratik olan bu yöntemi bize öğrettiğiniz için teşekkür ederim kendi takımımı yapmaya yeni yeni başlıyorum yöntemlerin ikisini de deneyeceğim bir de orhan hocamın videolu paylaşımındaki yöntem var görmeyen arkadaşlara tavsiye ederim.