Bahtiyar kesinlikle boş geçme kardeşim. İnşallah seninde dilediğin gibi olur. Ben 68,4 küsür aldım.Öyle iyi bir puan değil ama umut dünyası.
turgay abi iyi ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim hele Aydın İzmir tarafları denk gelirse sizin ekipten kontenjan isterim
Selamlar abicim tercihlerin arasında Antalyada var. Nekadar taşra densede inşallah denize sahili vardır. Yoksa bile hafta sonundan hafta sonuna deniz kenarına inerim çok güzel olur. Sizinlede tanışma fırsatım olur.
Mehmet ikmizde ortak fikirdeyiz . Düşünsene milyonlarca her bölümden mezun veriyorsun ama O bölümden sadece 56 kişi alıyorsun . Çok zor ama umut dünyası
İnşallah ağabey. Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. tercihlerin içinde İzmirde var. Kimbilir belki İzmir olur hayali bile çok güzel.
İnşallah Nuri ağabey Aaaaamiiiiiiiiiiiin Erzurum haberlerini almışsındır. sanırım tercihlerin içinde Erzurumda var. Düşersem oralara Sen, alabalık ustası beni yamak olarak yanına kabul edermisin ?
Emin kardeşim aminlerin için sana çok teşekkür ederim. Umarım sende istediğin özlediğin yerlere gelirsin. Çanakkaleden levrek haberi gelmiyor? Havlar ne durumda
Kurtlarını dökesin diye dua ettik. Deniz kenarı dedik, amin dedik. Erzurum'a gelirsen kurdeşen olursun abici. Buralar deniz kıyısına benzemez. Hele şu sıralar -ki şu an termometre -27 dereceyi gösteriyor, öyle sıcak yani. - Yine de gel tabi. İster düşen ol, istersen kurdeşen ol. "Ne olursan ol yine gel."
Yine de gel tabi. İster düşen ol, istersen kurdeşen ol. "Ne olursan ol yine gel." [/QUOTE] arında gel (erenlerden biride böyle der)
Valla Ali Kemal levrek haberi için tek umudum Vedat usta dün başladı ava ama bugün arama fırsatım olmadı yarın arıyacam tahminim vardır bişeyler lakin son duyumlar balığın sahteye itibar etmediği yönündedir işin ustaları kurt ile güzel balıklar yakalıyorlar diye kulağıma çalındı bakalım 14 şubatta çanakkaledeyim nasip kısmet bakalım saltigalar işe yarayacak mı
Ali Kemal inşallah en güzel yerler çıkar gelir kardeşim.. Ve tercih yapan diğer arkadaşlarada en güzellerini diliyorum.. bahtınız ve yolunuz açık olsun beyler.. Bu taraflara gelen olursada beklerim..
selam ali kemal kardeş: ne demek kardeşim başım gözüm üstüne her zaman kapımız açıktır. aslında antalya'yı yazacaktım ama neyse kalbinden geçen yer vardır hayalini bozmayayım dedim o yüzden yazmamıştım. sahil var tabi antalyanın bir ucundan bir ucuna sahil haa sahile uzak ilçeleri elbetki var artık oralarada düşersen yaklaşık 1 saat gibi sahile ulaşırsın.tekrardan allah ümit etdiğin gibi nasip etsin. hoşçakal...
Anakara İstanbul gibi şehirlerde yaşıyanlar, gidecekleri yere 1 saat önceden yolla çıkmaya alışkın insanlardır. Ankaranın her semtinin arasında sefer yapan otobüsler 30dk yada 45 dk da bir gelir Mevzu balık oldumu 1 saat çabuk geçer sanırım