Arkadaslar öncelikle polemik yaratmak adına değil sadece bir toplum gerceğini dokunmak icin bu yazıyı yazmak istedim. Öncelikle şu ara zaten iş yogunlugumdan dolayı balıga cıkamıyorum ama okudugum ve gördüğüm bütün sitelerde krace yakalayanlara ağır elestriler ve hakarete varan yazılar yazılıyor. Şimdi bu arkadaslara sorarım. Evlerine yiyecek bir sey goturebilmek adına saatlerce olta sallayıp tüm ümidini kısmetine bağlayan ve günümüz sartlarında aclık sınırında calısan insanların neresine kızacaksınız.. ? Hayatınızda kac kere o insanların o durumuna düştünüz ? Yada şöyle sorayım size.. Kac kere av yasağında avlanan gırgırları sahil güvenliğe şikayet ettiniz ihbarda bulundunuz ? Kac kere bir gırgır kaptanına yaptığı işin zararlarını anlatmaya calıstınız ? Kac kere tezgahlardaki balıklar icin balıkcılar ile munakasa ettiniz ? Hepiniz biliyoruz ki sahilleri doldurup oltalar atsak bir gırgır ağı kadar balığı yakalayamayız. Madem denizlerimizi ve balıklarımızı saviyrouz o zaman gelin işi konusmaktan öteye götürelim hata yapanı affetmeyelim. SAHİL GUVENLİĞE ihbar edelim. Bu arada krace Marmara denizinin en lezzetli balığıdır. Ben imkanım olsa yakar yerim. Aksini savunan arkadaşlar lütfen defne ve cinekop yakalayıp boy boy resimlerini yayınlamasınlar.. Sevgi ve Saygılarımla Ali Timucin