Kral Turna Ve Kral Alabalik ( Kayseri Bahçecik Baraji)

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında sarizliomerkaya tarafından paylaşıldı.

?

Hangisini Tutmaktan Daha Çok Keyif Alıyorsunuz?

Anketin kapanma tarihi 8 Aralık 2008.
  1. Alabalık

oy sayısı 7
    18,9%
  2. Sazan

oy sayısı 17
    45,9%
  3. Turna

oy sayısı 8
    21,6%
  4. Yayın

oy sayısı 1
    2,7%
  5. Sudak

oy sayısı 0
    0,0%
  6. Levrek

oy sayısı 4
    10,8%
Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda

ömer kardeş içimden geçeni söylemek istiyorum diyorsun ama limit altı balığın resmini çektiğini kendin zaten itiraf ediyorsun şayet gazetenin yukarıdan aşşağıya uzunluğu 57cm ise 57cm'lik bir turnanın kafası en az 13cm kuyruğu ise en az 7cm'dir yani kafa ve kuyruk toplamı 20cm'dir çık 57 den eşittir 37cm yani buda demek oluyorki sağdan 1-2-6-ve 7'ci balıklar en fazla 30-32cm'dir bak senin verdiğin gazete ölçüsünden neler çıktı gördünmü;)
    bence sen kırmızıyla yazdığın düşüncelere kapılacağına fotoğraflarını karşıdan ve ölçüleri belirleyici bir cisim koyarak çek ;) ;)
    bak ölçüler aşşağıda;) ;)

2. seckinacar

seckinacar

Favori Kamış:
    surf kamış,cormoran big ben 6000 pi makina
    tebrikler abi güzel av

3. Süpppperr ve de tabiki sazan.

4. sarizliomerkaya

sarizliomerkaya Ömer Kaya

Favori Kamış:
    DAM 6 BİLYALI 2,10MT
    En İyi Avı:
    TURNA
    Tebrik ediyorum seni bravo. bir dedktif gibi çalışmışsın ve benim limit altı balık tuttugumu tespit etmişsin. Artık sana bir madalya verirler merak etme. 35 cm den aşagıya balık yok oda 3-4 tanedir. Suya salınmama nedeni ise mepsi komple yuttukları için agızları içten yırtılarak çıkarılabilmesidir. Hocam sen bence her işe olumsuz yönden bakıyorsun. 35 cm balıkları saklayıp sadece büyüklerinmi resmini çekmemi istiyorsun o zaman. Ben açık dürüst ve gerçekci biriyim.

Sayende bu siteden üyeliğimi siliyorum.

5. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    kardeş mademki dürüst bir arkadaşımızsın ozaman dürstlüğünü en başta gösterip bu balıklar bu yüzden alıkonulmuştur diyecektin ama sen her limit altı av yapmışsın diyene limitaltı balık yok artık burada rapor yazmıyacağım diye tehtitler savurdun:(
    şimdide üyeliğimi sileceğim diyorsun inanki çok üzüldüm aramızda kalıp paylaşımlarına devam etmeni çok isterdim:( :(

6. suleymanfakili

suleymanfakili yunus

ya beyler burda private message yani özel mesaj diye bi olay var insanları burda rencitmek yerine o kişiye durum hakkında mesaj yazsanız daha iyi olmazmı.
    ben bu sitede yeniyim belki bilmedigim bi milyon tane kural kavram var bunu burda bagıra bagıra herkes görsün şeklinde benim çok tuhafıma gider inanınki. birilerine birşeyler ögretmek ve ders vermek isterseniz bunu o kişiyi kırmadan yapın daha makbul olacaktır.

haydin rastgele.

7. yigitt

yigitt Yigit POYRAZ

En baştdaki turna hariç diğerleri limit altı veya, çivi de diyebiliriz, hatta cam çivisi diyelim.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.