Yolda bir uğrakta yapılan dinlencemizde tanıştığımız Turnalar. İlk Turna limitte olduğu halde salındı. İkinci Turna ise , kurallara uyan komşularımıza hediye edildi. Gümüş de iade edildi. Ama iade edildikten az sonra sanırım bir Turnaya yem oldu, çünkü onun gidişini seyrederken o noktada oluşan bir şapırtı sonrası göremedim. Turnalar, 1.80 Dam Spezipover Spin iki parçalı kamış, Abu Garcia Cardinal 100 makina,0,18 Asso ultra misina ile tel kullanılmadan, fotoğrafı görülen Spider marka 1.5 liralık sahte iile yakalanmıştır.
abıcım tebrık ederım bugun ıs nedenıyle eskısehırdeydım avlak yerınızın ısmını ogrene bılırmıyım...turnaya uygun avlak bolgelerı nerelerdedır kutahyaya kadar gıdıyorum cunku.... bılgılendırırsen sevınırım...
Tebrikler Nuri Abi. Bir turna tutayım da limit altı olsa da olur. Tuttuğum ilk turnayı boyu ne kadar olursa olsun geri salacağım. 3-4 defa turnaya gittim tık yok.
Aile afradı, doğal güzellikler, balık, semaver hep bir arada. Güzel bir gün olmuş, tatlı meltemi taa buralara ulaştı. Teşekkür ederim. Devamını dilerim, en güzel avlaklarda, en güzel balıklarla, yine canlarla nicelerine.
tebrikler nuri bey,güzel resimler ama ben kesinlikle kasık giyip o kadar açılmam biraz tehlikeli gibi
Teşekkürler Suyun yanında olmak her zaman güzeldir.Hele balık da varsa Teşekkür ederim. Tortumun güzellikleri kadar olmasa da Burası Eskişehir'de değil. Ama Bilecik'e gidersen orada var. Kısmet. İnşallah tutarsın Bence orada yemeyi düşünmüyorsan, her tuttuğunu bırak. Teşekkür ederim. Teşekkürler abim Tez zamanda inşallah. Teşekkürler. Teşekkürler. Zeminini bilmediğim bir yerde denemem. Zeminini bilsem de yoklamadan girmem. Baktım tehlikeli atar çıkarım. Teşekkürler. Teşekkürler Uğur abi
abicim saygılar küçükmüş keşke salsaydın be.salacağımız her balık 2 sene sonra binlerce yumurta bırakır.rasgelsin
Teşekkürler Abdullah. ilk balık limitlerde olmasına rağmen salındı. İkinci balık ise, yine limitlerde, ancak komşularımıza verildi. Kendileri kurallara uymaya azami dikkat eden, ama ilk defa turna tutmaya gelen arkadaşlardı.