Merhaba sevgili balık dostları,sizlere şahsım adına bir konuya hassasiyet göstermenizi rica edeceğim.Bizler amatör balıkçılarız doğa hayranı insanlarız ve bana destek verirsiniz bundan eminim. Küçük yeğenime bu siteyi gösterdim 9 yaşında gerçekten bayıldı ve hayran kaldı.Daha sonra kendisine nasıl bulduğunu sorduğumda bana "balıkçı olmak çok isitiyorum balık tutmak istiyorum ancak sigara içmek zorundamıyım" dedi.Resmen dilim tutuldu acaba ne demek istiyor diye düşündüm ve anlamadığımı tabiki içmemesi gerektiğini bu sorunun nerden çıktığını sordum ve sitede gördüğünü balıkçı olmak için sigara içmek gerektiğini söyledi. Daha sonra buraya gönderdiğimiz resimlerde daha önceden beri bir şeyin dikkatimi çektiğini farkettim.Tüm resimlerde resimdeki arkadaşların hepsinin ağzında sigara var,yada çoğunda ölçek olarak sigara paketi kullanılıyor farkındamısınız.Beni bile rahatsız etmişken küçük bir çocuğun nasıl etkilendiğini düşünebiliyormusunuz.Bütün dünya sigara ile savaşırken farkında olmadan burdaki resimlerde sigaranın özendirici bir şekilde başrolde olmasını kabul edemiyorum.Herkesden bu konuya gereken hassasiyeti göstermelerini rica ediyorum.