Selam arkadaşlar, Benim ismim Barbaros Geçer ve Küçükyalı/Maltepe 'den bu gruba üye oldum. Türkçem biraz kötü ve bundan sizden özür dilemek istiyorum. Kıyı'dan genelde deniz'de balık tutarım ama tatlı su av için merak sardım. Bu forum'da birkaç arkadaş ile tanışmak istiyorum ve belki beraber balık tutmaya gidelir. Şu anda Boğaz'da ve Bostancı - Tuzla sahilyolunda durum nasıldır sormak istiyorum. Herkese selamlar! Saygılarımla, Barbaros Geçer
Aramıza hogeldin Barbaros. İstanbul'da ki arkdaşlarımızın sorunu yanıtsız bırakmayacaklardır. Umarım katılımcı olursun...
aramıza hosgeldıniz maltepe sahil gunduz erken ve aksam uzerı kıraca ıstavrıt verıyor bogazda ıstavrıt iyice kıyıladı arnavutkoy akıntı burnunun ordada rapala ıle calısırsan cınekop ve sarıkanat alabılırsın rastgele
Selam Barbaros Anadolu yakasını bilmiyorum ama dün akşam Büyükçemeceden tekne ile açıldık. Ancak Teknede 3 tane acemi olunca onlara çapari açacağım derken ben balık tutmaya vakit bulamadım ama son 10 dakikada tuttuğım balıklarla onların toplamını yine de geçmeyi başardım. Bu ara istavrit bol, boğazda, sarayburnunda. Tarabyada geçen hafta 6 adet iri haskefal aldım, (30-40 cmlik) GAlata köprüsünden 3-4 kg lık Levrek almışlar geçen hafta, Arnavutköy de de kaşıkla çinekop yakalıyorlar mış. Boğaza gideceğim zaman mesaj yazarım; Rastgele
Merhaba Barbaros, Aramıza hoşgeldin. Ben de Küçükyalı'da oturuyorum. Şu zamanlarda Küçükyalı-Maltepe sahilinden sabah ve akşamüstleri kıraça çıkıyor. Birkaç kişinin çaparisine küçük zargana takıldığını da gördüm. Umarım tanışır ve beraber balığa çıkarız. Saygılarımla.