tarıfın mukemmel ellerıne saglık ama bende bır sorun var.ben bu tarıfı evde hazırlarsam hanım benı blandıra atar bu karısımla karıstırır dırek balıklara yem yapar,evde bu karısımı hazırlarken ve blandırı kullanırken kendımı ve hanımı dusunuyorum da yok valla oldurur benı yıne de ellerıne saglık bol avlar
zaten sarımsak olayı saçma gelmişti bana.Balık daha önce hiç duymaddığı bir kokuya neden gelsin? En iyisi doğal yemler karideste iyi değil bence midye tek geçerim.
Tavuk göğüsünü sardalya yağında veya sardalya püresinde bekletip, birde bu şekilde denemek lazım Sardalya ya hasta olmayan balık varmısır ki acaba
Senin mantığın ile hareket edecek olursak; sen yalnızca daha önce yediğin yemekleri mi yiyorsun ? Yeni bir yemek görünce uzaklaşıyormusun oradan ? balık meraklı bir hayvandır, faklı bir koku, ses duyunca da ilgisini çeker. Ki yazıyı okuduysan, bu tarifler denenmiş tariflerdir. Bahsi geçen yemle levrek dahi alınmıştır.
geçen namık abide yaptı aynı şeyi.İnsanla balıgı kıyaslıyorlar.Siz hiç kancalı maci sim yiyen adam gördügünüzmü yerse oda çırpınır ayrııı
peki sorarım sana balık tavuğu nerden biliyo bilmiyo elbette ama yiyo demekki ya alışıyo yada üstadların dediği gibi merak edip atlıyo ve ayrıca her balık için midyeyi kullanamazsın midyeyi sevmeyen balık nadirdir ama midyeden önce karidesi tercih eden balıklarda az değil deneme yanılma ve tecrübe . . .