Tebrikler hocam çok güzel bir av... Hele birde su üstüyle yapılmış bir av... Hayalimdeki av... İzmir de nerede böyle levrek çıkar hala bilmiyorum arada gelebilme ümidi yaşayarak atıp çekmek istiyorum ama henüz öyle bir yer görmedim
ortalık aydınlamaya başladımı her 2 side çalışır..ortam karanlık iken silikon çek dipte..beyaz renk.yahut krem rengi. su üstüne atlıyan levreği nasıl fark edemedin bende buna şaşırdım
hocam maşallah güzel balıkmış ama şunu söylemek isterim artık ders öğrenci okul hepsi boş senin için okuldan kaçan öğrenciler gibi sende okulu asabilirsin bu hastalık yüzünden ona göre dikkat et diyorum artık sen sınav kağıtlarını okumak zaman almasın diye öğrencileri sınavlarda tek şıklı test yapar kağıtlarıda öğrencilere okutur balığa koşarsın
Hakkaten enteresan Bu kadar büyük bir levreğin su üstü sahteye hamlesi kaçar mı hiç. Ben su üstü attığımda sahteyi sudan çıkarana kadar pür dikkat oluyorum zira balığın su üstü sahteye yaptığı hamleleri görmek bile müthiş zevkli.
çok güzel bir levrek almışsınız, hem de WTD ile. tebrik ederim. WTDye alıştığınızda artık doğal bir hareket olarak gelir ve etrafınızı seyrederken, sohbet ederken, otururken ya da ayakta iken farketmez. mekanik bir şekilde hareket devam eder.
Kadir Abi fena poyraz var bir de ben hep wtd ye bakıyorum doğru yapıyorum muyum diye inşallah o da olacak
Tebrikler daha güzellerine rastgelsin Bırak PC başında pineklemeyi bak millet tutuyor:laughing: :laughing:
Abi tebrik ederim .. Afiyet olsun . . . şunu fark ettim genelde çoğu kişinin ilk levreği büyük oluyor Bu arada sormadan edemedim izmirde nerede avlandınız ? Ben avlak bulamıyorumda ? Sağolun . .