gece 9 dan sonra yemli olarak aldım balıkları, en baştaki istavrit beni şaşırttı hiç bu kadar irisini görmemiştim, balıkçılarla konuştuğumda 2,5kg lik yakalıyorlarmış açıktan çok şaşırdım http://img179.imageshack.us/my.php?image=dsci0977is2.jpg
Eşek istavriti bu oluyor heralde. Tebrikler! Yem olarak ne kullandınız acaba? Dipten mi aldınız balıkları yüzeyden mi?
bu istavritlere karaagız mı denıyor? iki sene once yaklasık yarım kılo vardı babamla zargana avlarken vurdu su üstünden samandıralı silikona baya buyuduklerını duymustum
Paylasiminiz icin cok tesekkurler. Istavrit kadar o menekse izmaritler anilarimi depresdirdi. Sag olun.
gercekten güzel balıklar yakalamıssın ya arkadaslar balık tutmak icin kendime arkadas arıyorum hafta sonları yanlız olmuyor kafa dengı bırılerı gerekıyor
[gercekten güzel balıklar yakalamıssın ya arkadaslar balık tutmak icin kendime arkadas arıyorum hafta sonları yanlız olmuyor kafa dengı bırılerı gerekıyor
Sevgili Tarık öncelikle hoş geldin Cevap tuşuna bir kez basaman yeterli bizler için Bu arada av arkadaşı bulabilmen için katıldığın il ve ismini, yaşını belirtmen gerekiyor. Bir de kan gurubunu yazdın mı arkadaşlıklar için ilk adımı atmış olacaksın Rastgelsin