iki hafta önce arkadaşların ısrar etmesine rağmen kurtboğazı barajına gitmedim fakat döndüklerinde gitmediğime çok pişman oldum çünkü sazanın bir tanesi ellerimle tarttım 8,5 kg geldi diğer 15 adet ise 1-2 kg arasında idi.fakat boş dururmuyum geçen hafta bende gittim oda ne? eski kurtboğazı barajının heybetli görüntüsünden eser yok su çok çekilmiş birde söylerken bile rahatsız olduğum durumlarla karşılaştım barajın ortasında kocaman bir ağ ve ellerinde olta turna için at çek yapan onlarca insan vardı.uyarılarım sonuç vermedi malesef.zaten öğlene kadar beklememe rağmen balıkta çıkmadı.dönüş yolunda jandarmaya haber vererek evimin yolunu tuttum.
balılar böyle böyle yok oluyor. sen 15 tane ben 30 tane öteki 25 tane derken bi bakıyorsun balık kalmamış. arkadaşlarını uyar bence.
olta balıkçılığını sirkülere uygun yaptığımız takdir de sanmıyorum sorun olsun ağcılara gırgırcılara tırıvıcalara el atmak lazım ama zor oda kanunlar a göre sözlerim işinin hakkını vermeyenleredir
Slm Mustafa sen nerede avlandın.bende nasipse önümüzdeki günlerde gitmeyi düşünüyorum kurtbağazına,suların çok çekildiğini biliyorum arabayla nerelere kadar yanaşabiliyorsun,malum her taraf çamur geçen sene bir battım ben bilirim ne çektiğimi tavsiyelerini yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler sana rasgele.
zor uygulanır kanunlar adamın birisini 50-60 yaşalrında göle atacaktım gecenin bir yarısı adam anlatıyor bu kadar ag attık burada şurada şukadar balık aldık ag ile sordum dayı kimse bir şey medimi şimdiye kadar jandarma felan adam onlar benim adamım iki balık veriyorum işim halloluyor
Huseyin bey selamlar.ben pazar köyünü biliyorsanız otaraftan girerim yani jandarmanın karşısına düşer.stabilize bir yol vardır ileride ufak bir dereden geçmek zorundasınız ama korkmayın dibi sağlam rahat geçersiniz o yol sizi barajın kenarına kadar götürecektir.eskiden olsa barajın ortalarına gelirdim şimdi ise barajın sonuna anca ulaşabildim.yolu güzel batak yok ama hava durumunuda gözardı etmeyin bol şans rastgele
Sen üzerine düseni yapmissin, eger "bana ne" deyip te arkani dönüp cekip gitseydin iste zaman vicdaninla hesaplasman gerekirdi. ama sen dogru olani yapmissin. Tebrikler...
ben daha yeni baslıcam balık tutmaya ankaradayım bana önerebileceğiniz balık tutma yeri ve ve hangi yem ile nereden ne tutacagımı yazarsanız sevinirim
Uğur önce profilden imza ayarı sonra tanışma bölümünde kendini bi tanıt istemediğin kadar cevap gelecektir...
abicim el insaf 1 balıkta 8.5 kıloluk balık nelerine yetmiyomuş arkadaşalrının o balık 5_6 kişiyi doyurur ileride arasınız o balıkları
Bakın size defalarca izah edildi imza ayarlarınızı nasıl yapmanız gerektiği.. Özel mesajınızda da anlatıldı..hatta bunun için 1 gün uzak kaldınız siteden... Son bir kez daha uyarılıyorsunuz..Lütfen imzanızı gerektiği gibi yapınız...
Ugurcuğum biraz geç kaldın ama Ankaranın neresinden,hangi balıgı tutarsın anlatmaya çalışayım..Gölbaşı turna..Kurtbagazı sazan,turna,kızıl levrek,kefal..Egrekkaya kızıl levrek..Dikilitaş Sazan,Turna..Çamllıdere bayındır Sazan..Kayaş bayındır Sazan,Sudak yeter bu kadar.Tamammı ama 1 hazirana kadar Turna hariç yasak. .
şu imzam her seferinde sorunb oluyor isim var memleket var doğum tarihi var kan grubu var ama makbul görmüyor umarım yeni imzam makbul olur yoksa artık ben yokum arkadaşlar amatör balıklçıığı kendi sınırlarımda yaşayacam
Turna sezonu açılmışken turna avını öneririm elinde malzeme var mı ? bize bilgi verirsen eksikleri taamlayalım yer ve av şekli kolay Galiba Levrek 1 ay geç kapanıyordu yanılıyor muyum ?