Kurt Yetiştirimi

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında 9673 tarafından paylaşıldı.

1. 9673

9673

merhaba ben geçende kurtlardan yani kurtçuklardan iyi randuman alındığını duydum ve bu kurtların yetişirildiğini nasıl yetiştirilir bilen varsa lütfen cevaplasın [​IMG] dediğim kurtlar böyle

2. 9673

9673

TABİKİDE BALIK AVI İÇİN KULLANIYORLAR VE ÇOK İYİ RANDUMAN VERİYORMUŞ VE BU BAZI YİYECEKLERLE YETİŞTİRİLİYORMUŞ ÇÜRÜMÜŞ ETLE FALAN

3. balikoltasi

balikoltasi Birol

genelde alabalık için kullanılıyorlar. eti balkonda açık havada beklettiğiniz zaman içine karasinekler yumurta bırakıyor. birsüre sonrada kurtçuklar ortaya çıkıyor.

4. Suatreis

Suatreis

Dğerli arkadaşlarım,

Namık dostumuz defalarce ve ısrarla size konuyu araştırmanız husunda yönlendirme vermiş. Konu hakkında hiçbir incelemeye gerek duymadan buraya yanıtlar yazmışsınız.

1/2 No lu sirkülerde 4.bölüm 8. Madde de açıkça belirtilmiştir.

Alabalık avcılığında kan kurdu, kemik kurdu, leş kurdu, sinek larvaları, canlı ya da cansız içsu ve deniz balıkları hariç, her türlü yapay, doğal ve mamul doğal yem kullanılabilir

Lütfen dağarcığınızdaki bilgileri gözden geçiriniz. Farkında olmadan, billmeden yaptığınız hatalarınızı görünüz.

Bunları sizi ayıplamak için değil bilgi edinmenize katkıda bulunmak için yazıyorum.

Sevgi ve esenlikle kalınız.

5. harun91

harun91 harun

Favori Kamış:
    shakspeare odysse makina,alba lucky kamış, lineaffe oyster 4.20 ve diğerleri..
    En İyi Avı:
    İsrail sazan istavrit izmarit gelincik
    alabalık avında hiç bulunmadım ama dikkatimi çekti.. neden "kan kurdu, kemik kurdu, leş kurdu, sinek larvaları, canlı ya da cansız içsu ve deniz balıkları" yasak peki :confused:

6. harun91

harun91 harun

Favori Kamış:
    shakspeare odysse makina,alba lucky kamış, lineaffe oyster 4.20 ve diğerleri..
    En İyi Avı:
    İsrail sazan istavrit izmarit gelincik
    sağlığa zararlı mı :eek: :confused: neyse elbet birisi cevap verir:rolleyes:

7. ozan

ozan Ozan

çok balık tutulduğundan yasaktır herhalde :confused:

8. mirsat

mirsat

Favori Kamış:
    Dam 300 30-60 kamış pelikan makina
    En İyi Avı:
    Sazan 1.5 kilo
    Avılık ta bu tip besinlerin kullanımının neden yasak olduğuna dair fikir yürütürsek : Kendi kanaatimce balıkların beslenme alışkanlıklarını değiştirmemek için olabilir. Çok fazla besin zinciri dışına çıkılırsa balıklara ve doğasına zararı dokunabilir .

9. YMUSTAFA

YMUSTAFA MUSTAFA YILMAZ

tarım ve köy işleri bakanlığının sitesinde leş kurdu için açıklama var balıklara bakteri bulaştırıyormuş

10. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

En verimli ve mikrop barındırmayan, balıklara zarar vermeyenler Un Kurdu ile Mum Kurdu. Mum Kurdu çok iyi ama onu yetiştirecek arıcılığa meraklı arkadaşlar var mı acaba?

11. turna

turna

Güzel açıklamalar,benim de sorum var, evde un kurdu yetiştiriyorum bu alabalık avında yasakmı ?böreklik un işinde yetişiyorlar.

12. balıkçı rıza

balıkçı rıza rıza yiğit

yasak yemler

Arkadaşlar yaptığımız iş Yani amatör balık avcılığı ciddi bir iş . doğanın varolma ve devamlılığı için !. onun içindirki yaptığınız işe biraz zaman ayırın kurallar ve sirküleri takip edin . Kurallar tabi yemle alabalık avlamak yasak diyor ,siz hala böreklik un kurdudamı ? yasak diyorsunuz.
    Ben bu siteye yazı yazmanında çok ciddi bir iş olduğunu biliyor ( çünkü binlerce insan okuyarak olumlu veya olumsuz etkilenmekte ) o sorumlulukla davranmaya çalışıyorum ,Saygılarımla.