Kurtboğazı avı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında tyana tarafından paylaşıldı.

1. tyana

tyana serkan

değerli arkadaşlarım herkese selam ve saygılar.bu hafta sonu kurtboğazındaydım.hava rüzgarlı su dalgalı ve çok bulanıktı.kıyıdan at çek yaptım ve bir takım yemli takımımı suya attım.genelde levrek için at çek yaptım.malum turna oldukça az:confused: bu arada benim gördüğüm üç tane bot vardı.onlarda at çek yapıyorlardı.kaç çeşit sahte denedim ama nafile bir tane bile levrek alamadım.sadece yemli oltamla levrek alabildim oda çok az.botla avlananlardan sadece birisi atçekle levrek aldı benim gördüğüm.havaların soğumaya başlaması mı yoksa su çamur gibi bulanıktı bilmiyorum ama avın verimi düşüktü.:(

2. asenol

asenol ahmet şenol

Favori Kamış:
    fly
    Favori Makine:
    fly
    At çek yapıpta levrek alanı bende görmedim kardeş.

3. exrot

exrot cengiz

rapala-jiğ,sasi gigi yapay yemlerle avlanan arkadaşların genelde bu malzemeleri yanlış kullandıgı kanısındayım bir cok arkadaşın yapay yemleri fırlattıktan sonra çekerken balıgın dogal hareketlerine benzer hareketler yaptırmadan hızlıca cektıklerine şahit oldum yapay yemleri attıktan sonra cekerken fule yaptırarak belırli aralıklarla sanki balık suda oynasıyormuş havasını vererek cekmek,çeşitli denemelerle av alınamıyorsada yapay yem çeşitini değiştirmek ,veya büyükse küçük küçüksede büyük yapay yem olarak değişiklikler av şansınızı arttıracaktır diye düşünüyorum saygılarımla

4. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Haftasonu bir grup Kurtboğazı'nda avdaydı, yeteri kadar levrek almışlar. Büyük ihtimal bütün takımlar yemliydi. Ben de o gruba katılacaktım ama katılamadım son anda çıkan bir aksilik yüzünden.

5. hacımetin

hacımetin metin gurses

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    TEBEN EN500
    En İyi Avı:
    Sazan 7,5 Kg. Turna 55 cm.
    Serkan Kardeş Levrek Yakalamak Istiyorsan Birazdaha Gitmen Gerekir. Kizilca Hamamda Eğrekkaya Baraji Var. çok Güzel Levrekler çikiyor.

6. tyana

tyana serkan

tşk ederim metin bey.oraya hiç gitmedim ama gitmek isterim.amaç balık tutmak çünküreeling