öğle saatlerinde avlağımıza vardık botumuzu kurduk suya indirdik botu sudan çıkarana kadar noldu bizde anlayamadık son durum ... reeling bilmem anlata bildim mi?
kardeşim bereketli av olmuş levreklerı neyle turnaları neyle anldın onlarıda yazarsan çelik tel kullandınmı falan aydınlat bızı
açıkçası bütün yemleri denedik hangisine vurursa onunla devam ettik özellikle rapalaya çok güzel vurdular çelik tel kullanmadık hatta turnalardan ikisini normal misanayla çektik sadece büyük olan ip misina ama eğer kıyıdan gidiyorsanız işiniz çok zor çünkü kıyı olduğu gibi yosun ve balık daha yemi görmeden yem otun içine giriyor herkese rastgele
vallahi tebrikler ben de geçen haftasonu gittim ama ben ve yanımdaki adamlardan kimse 1 tane balık bile tutamadı,eğer saklamıyorsanız barajın ne tarafından tutugunuzu ozelden mesaj atabilir misiniz?
adam samimice herşey yazmış çok sağol üstad , botun gerçekten kurtobağızında çok önemi var , turnanınnda amerikan levreğinin de tadına doymuşunuz nice bereketli avlar dileğiyle , bol şans
Tebrikler, berekli bir av geçirmişsiniz, arkadaşında söylediği gibi bot gerçekten büyük avantaj. Güzel balıklar almışsınız maşallah devamını dilerim...
kurtboğazında ava gidecekseniz yer bilerek gidin yoksa sadece yosun tutarsınız. kıyıdan solucan ile mantarlı veya dipoltasını öneriyorum. Kıyıdan avlanmada kasık çizme bence çok önemli çünkü sazlıkların önüne geçme şansı veriyor buda oltayı her yere atmanızı sağlar. Benim en sevdiğim av metodu AT-ÇEK metodudur tüm arkadaşlara bunu şiddetle öneriyorum.
Kemal Bey, Ekibi ve renkli avinizi tebrik ediyorum.Paylasim icin cok tesekkurler. Saglicakla kaliniz. Dahasina rast gelsin.