bu video'yu izledikten sonra konuşmuyorum sizle küstüm ellerinize sağlık ne denirki başka herşey mükemmel
Keyifli Bir Balik Avi Sevgili arkadaşlar keyifli bir gece ve ii bir gün geçirdiğiniz ortada fakat çekimleri paylaşım için açtığınızda keşke doğal seslerle yayınlamış olsaydınız sanırım bizler içinde çok daha keyifli bir görsel şölen olurdu kanısındayım. grubunuzdaki herkesi tebrik eder avlarınızın pazar günkü gibi bereketli ve zevkli geçmesini temenni ederim. saygılarımla.
Yurdum insanları tebrikler güzel bir av günü geçirmiş ve onuda belgelendirmişsiniz, elinize sağlık afiyet şeker olsun
(afer... Oldu mu şimdi ? yok arkadaş.. açız diyoruz önümüzde tavuk çeviriyorlar Çok güzel olmuş.. ellerinize sağlık Mustafa'ya da katılmamak elde değil haftaya trofeli video lazım
Cafer'ciğim videoyu seyredemedim ama Kaya abim küstüğüne göre güzel olmuştur.Akşam seyredince tekrar yazarım hoşçakal.
tebrikler. çok güzel bir video olmuş. umarım beklediğiniz trofeyi yakalarsınız. bu arada bu videoyu hangi programla yaptınız?