Kurtboğazı Son Durumlar - Levrekler Tükendimi !!!

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında sefa4134 tarafından paylaşıldı.

1. Ali KANTARCI

Ali KANTARCI Ali KANTARCI

Favori Kamış:
    REMIXON 24O DOLGU KAMIŞ
    Favori Makine:
    DAİWA REGAL 4000-5İA
    En İyi Avı:
    isli demlikte bir bardak çay
    YANLIŞ ALINTI OLDU KUSURA BAKMAYIN

2. Ali KANTARCI

Favori Kamış:
    REMIXON 24O DOLGU KAMIŞ
    Favori Makine:
    DAİWA REGAL 4000-5İA
    En İyi Avı:
    AYRICA TEBLİĞ 3/2'Yİ BİR ZAHMET OKURSAK TATLISU LEVREĞİNİN ÜST SINIRININ 1 KG DEĞİL 5 KG OLDUĞUNU DA GÖRÜRSÜNÜZ. OKUMADAN, ARAŞTIRMADAN,EZBERE SALLAMA HUYUNU BIRAKALIM LÜTFEN.

3. Ali KANTARCI

Favori Kamış:
    REMIXON 24O DOLGU KAMIŞ
    Favori Makine:
    DAİWA REGAL 4000-5İA
    En İyi Avı:
    AYRICA BEN KURT BOĞAZINDAKİ DURUMUN OLTA DEĞİL, AĞ KAYNAKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM. AFYON'DA BU BAHSETTİĞİM BARAJDA SADECE İSRAİL SAZANI AĞ İLE TUTULUP SATILIYOR. LEVREĞİN PİYASASI OLADIĞINDAN AĞ İLE TUTAN YOK . BEN SADECE BİR DEFASINDA (GEÇEN SENE) 35 KADAR LEVREK ALDIM. O DA ZATEN 5 KG SINIRINA GELMEDİ. BİZİM HARİCİMİZDE DE BİZDEN FAZLA ALIKOYAN AVCI ARKADAŞLAR OLUYOR MAALESEF. AMA DEDİĞİM GİBİ AĞ İŞİN İÇİNE GİRMEDİĞİNDEN DURUMUMUZDA SIKINTI YOK. OLTACILAR SÜRDÜRÜLEBİLİR AVCILIK FİKRİNE SAHİP OLMAZLARSA TABİİKİ BU DA LEVREK İÇİN KÜÇÜK DE OLSA TEHLİKE OLUŞTURABİLİR.

4. Ali KANTARCI

Favori Kamış:
    REMIXON 24O DOLGU KAMIŞ
    Favori Makine:
    DAİWA REGAL 4000-5İA
    En İyi Avı:
    GÜZEL BİR AT ÇEK VE YAKALA BIRAK GÜNÜ YAŞAMAK İSTEYEN, SÜRDÜRÜLEBİLİR AVCILIK FİKRİNİ BENİMSEYEN AMATÖR KARDEŞLERİME HALEN DAHA EV SAHİPLİĞİ YAPMA FİKRİM DEVAM ETMEKTEDİR. SAYGILAR,SEVGİLER, HEPİMİZE RASTGELE

5. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Tebliği okumuş olmanıza sevindim.

Kulaktan dolma, ezbere bir şey değildi. Kg yazdığı için 1 kg olarak düşünüyordum yıllardır. Keşke benim dediğim gibi olsaymış. Bu okumadığımız, araştırmadığımız anlamına gelmez. Oraya ''kg'' yazan kişiye ''5 kg'' yazmak zor mu gelmiş merak ettim?

Yanlış anlamadan dolayı yanlış yazdığım kg miktarı üzerine ''okumayan, araştırmayan, kafasından uyduran'' bir insan konumuna sokulmak gerçekten garip. Sanki biri bin yaptık!

Ben işin tebliğisinde değil vicdanında olduğum için ''100-110 levrek'' yazısı bir anda parladı sanki. Bu nedenle ''yakala bırak'' yazısı dikkatimden kaçmış. Tamamen benim hatam, özür dilerim.

Yalnız ''100-110 levrek'' dedikten sonra ''yakala bırak''ı kırmızıyla yazsaydınız keşke. İnsan o hışımla dikkat edemiyor :D.

6. Ali KANTARCI

Favori Kamış:
    REMIXON 24O DOLGU KAMIŞ
    Favori Makine:
    DAİWA REGAL 4000-5İA
    En İyi Avı:

5 kg ile ilgili ( avlanan türün karışık cinsler olması halinde) farklı durumlar da olduğundan tabloda bazı balıklara sadece kg ifadesi yazılıp, ayrıntılar notlara bırakılmış. Yakala bırak kısmı kırmızı olsa daha iyi olurmuş. :)

7. Okan Asil

Okan Asil okan

kurtboğazı tinercilerin mekanı. gece gitte gör bakalım :))) kafayı bulup sönemiş kireç atıyorlar göle . 20 dakika sonra gümm... attıkları yere yakında olan balıklar ters dönüyorlar ve topluyorlar onları...

böyle insanlarda var işte...

KURTBOĞAZINA GİTMEYİN. BİZ 3 KERE GECE GİTTİK SABAHA KARŞI OLTA ATTIK YOK YANİ NE TURNA NE SAZAN NE YAYIN ne AMERİKAN LEVREĞİ HİÇ BİŞEY YOK . çöplük olmuş zaten oltayı atıp bi çekiyoruz ayakkabı tırıvırı misina geliyor başka bişey yok.